Instalatii electrice de la Elis Electro!

instalatii electrice

Elis Electro va intampina cu servicii de executie de instalatii electrice interioare la cele mai inalte standarde de calitate si la preturi competitive, indiferent daca imobilul in cauza este o casa la rosu, o constructie industriala sau o cladire de birouri.

Executie instalatii electrice

instalatii electriceIn cadrul serviciilor de executie instalatii electrice se incadreaza nu doar operatiunile de trasare propriu-zisa a instalatiilor electrice si proiectarea lor in functie de tipul racordului la reteaua de distributie (monofazic sau trifazic), ci si operatiunile de montare a prizelor si intrerupatoarelor, intr-un cuvant de tot ce implica aceste servicii.

7 motive pentru care sa alegeti Elis Electro ca furnizor servicii executie instalatii electrice

Pentru ca in momentul alegerii unei companii in vederea furnizarii oricarui tip de serviciu, trebuie fiti atent la anumite aspecte, in principal la capacitatea sa de a raspunde cerintelor si necesitatilor voastre, vom enumera in cele ce urmeaza 7 motive pentru care va recomandam colaborarea cu societatea Elis Electro:

  • detinem o experienta vasta in acest domeniu;
  • respectam cerintele beneficiarilor astfel incat rezultatul final sa satisfaca necesitatile lor, iar instalatia electrica sa fie pe masura asteptarilor;
  • respectam termenele de executie stabilite initial;
  • utilizam numai echipamente si materiale de calitate;
  • dispunem de toate autorizatiile necesare care atesta competenta firmei;
  • colaborarea va fi una bazata pe incredere, comunicare, eficienta, profesionalism, promptitudine, s.a.;
  • personalul este unul calificat, pregatit sa faca fata oricarei provocari in ceea ce priveste executia de instalatii electrice;

Acestea sunt doar cateva dintre argumentele care vin sa intareasca recomandarea de a ne alege ca si partener de afaceri de fiecare data cand aveti nevoie de acest gen de servicii a caror calitate este confirmata de obtinerea certificatului ISO 9001:2008.

Despre Elis Electro

In cadrul comapniei activeaza o echipa profesionista formata dintr-un numar de 14 angajati care au o experienta indelungata in efectuarea de bransamente electrice monofazate si trifazate, instalatii electrice interioare, retele aeriene si subterane de 0.4- 20 KV, posturi de transformare aeriene, terestre 20- 0.4 KV, prize de pamant, masuratori prize de pamant, etc.

Garantia unor servicii de exceptie este data de profesionalismul echipei, de seriozitatea ofertei noastre, precum si de relatiile stabile pe care le avem cu partenerii nostri de afaceri. Datorita acestor aspecte, am reusit ca in scurt timp sa ne remarcam pe piata de profil, serviciile noastre fiind apreciate de catre fiecare client care a apelat la ajutorul nostru. Dintre acestia putem aminti: EON GAZ Romania, RCS&RDS Sibiu, Transilvania Automobile Selimbar, Intermedica, MC Donalds Romania Sibiu, Volksbank Romania Sibiu, Electrica, Interline, Primaria Porumbacu de Jos, Primaria Arpasu de Sus, s.a.

Portofoliul bogat de clienti este o dovada vie a capabilitatii echipei noastre. Va invitam sa va convingeti personal de acest lucru. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu unul dintre reprezentantii Elis Electro care va va oferi servicii si solutii optime, eficiente si customizate intr-un timp util si la preturi mai mult decat avantajoase cu scopul de a satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Contactati-ne si nu veti regreta!