Solar Watts – Proiectoare cu led-uri

proiector led

In epoca vitezei si a vitezei informatiei pe care tocmai o traversam, totul ce s-a inventat sau descoperit ieri, s-a implementat azi, maine este deja invechit. Se inventeaza,se descopera si se implementeaza tehnolgii dupa tehnologii, devine din ce in ce mai greu de tinut pasul cu ele. Iar viteza cu care se schimba lucrurile nu lasa neatinse prea multe domenii. Iar domeniul electricitatii si al iluminatului de orice fel, nu face exceptie de la regula.

Astfel ca si cei de la Solar Watts, companie infiintata in 2009 si care activeaza in domeniul producerii si montarii de panouri solare si corpuri de iluminat, s-au aliniat trendului . Bineinteles, tot demersul lor vine in vederea furnizarii energiei electrice. Si bineinteles ca aceeasi firma se ocupa si de importul si distributia unei variate game de produse si corpuri de iluminat pe baza de led-uri, de la panouri, proiectoare, si module cu led-uri pana la sisteme solare stradale, trecand prin categoria lampilor industriale, pentru tuneluri sau incastrabile, toate functionand pe baza de led-uri. La ce va ajuta aceste produse?

proiector ledIn primul rand, in cazul in care va doriti sa le utilizati, aceste sisteme sunt foarte eficiente, inteligente si va reduc factura la curent cu pana la 80%. Suna bine, nu? Si asta nu e tot: produsele furnizate de firma Solar Watts respecta standardele impuse de legislatia in vigoare, promovand protejarea mediului, dar pastrand in acelasi timp si standardele, nefacand rabat de la calitatea premium cu care si-a obisnuit clientii. Solar Watts va ofera o gama variata de corpuri de iluminat cu led-uri, printre care proiectoarele cu led-uri.

Proiectoarele cu led inlocuiesc cu succes proiectoarele clasice, care nu mai sunt deloc eficiente. In afara de valoarea estetica adaugata proprietatii dumneavoastra, proiectoarele cu led reduc consumul de energie electrica cu pana la 80% si sunt foarte rezistente pentru utilizarea in aer liber.

Iata si cateva dintre caracteristicile care le fac atat de cautate si cu aplicatii in diverse locuri.
Carcasa din aluminiu, cu toate elementele de fixare din otel inoxidabil, vopsea statica, rezistenta la substantele ce ar putea ataca interiorul (acid, alcalini).Apoi ar fi marimea radiatorului, ce reduce temperatura de lucru a produsului, sticla intarita groasa de 5mm, ce are proprietatea de a rezista la temperaturi crescute, intensitate mare si care transmite bine lumina. Proiectoarele cu led se aprind si se sting instantaneu, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, nu emit radiatii si nu contin plumb sau mercur. De aceea aplicatiile sunt dintre cele mai diverse: cladiri, statui, sculpturi, stadioane, parcari, panouri publicitare, etc.

Acestea sunt caracterizate prin lumina echilibrata, prin faptul ca reduc tensiunea ochilor, genereaza putina caldura, sunt rezistente la socuri si vibratii, economisesc energie, au mentenanta zero si sunt eco-friendly. Se pot aplica in cladiri, statui, sculpturi, stadioane,parcari si panouri publicitare. Nu uitati, in momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro.

Compania: Solar Watts

Ţara: Romania

Judeţ: Brăila

Localitate: Brăila

Adresa: Str. Dorobantilor Nr. 623, bl.7

Telefon:  0721 381 949 | 0765 477 501