Solomon Servicii Funerare ofera transport funerar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn cazul unor situatii nefericite, cum ar fi decesul unei persoane dragi, ai nevoie de serviciile prompte si profesioniste ale unei companii pentru ca totul sa se desfasoare asa cum iti doresti. Solomon Servicii Funerare ofera servicii de transport funerar intern, dar si international cu masini si personal autorizat. In cele mai dificile momente, Solomon Servicii Funerare este alaturi de tine oferindu-ti servicii complete.

Compania Solomon Servicii Funerare asigura transport funerar intern sau international la preturi avantajoase. Societatea raspunde prompt oricarei solicitari intr-un mod profesionist. Agentia poate asigura transportul in Europa, la preturi avantajoase, indiferent de mijlocul de transport. Cand evenimentul nefericit se petrece peste granite, agentia funerara Solomon vine in sprijinul celor care doresc repatrierea trupurilor neinsufletite. Cu aproape zece ani de experienta in domeniu, compania Solomon Servicii Funerare trateaza fiecare solicitare conform exigentelor clientilor. Compania a fost creata cu scopul de a fi alaturi de oameni in momentele grele ale unui deces.

Utilitatea transportului funerar!

Transportul se realizeaza in limuzine funerare, iar in functie de cerintele tale, firma iti poate oferi microbuz pentru transport persoane si masina pentru transport flori. Transportul persoanei decedate implica atat transportul acestuia in conditii de maxima siguranta si igiena, cat si intocmirea actelor necesare. Masinile iti stau la dispozitie pentru transportarea decedatului atat in localitate, cat si in imprejurimi. Prin personalul calificat si logistica de care firma dispune, agentia funerara poate realiza transport funerar respectand exigentele legislatiei europene. Totodata, aceasta asigura intocmirea tuturor actelor necesare pentru realizarea transportului si a documentelor necesare repatrierii.

Transportul international se efectueaza conform normelor europene, cu masini autorizate pentru aceasta categorie de servicii si dotate conform cerintelor in vigoare ale Uniunii Europene. Ducerea sau aducerea persoanelor decedate in si din strainatate presupune o serie de formalitati in ceea ce priveste documentatia si forma de transport a decedatului, pasaportul mortuar, autorizatii si avize, precum si alte documente. Echipa Solomon Servicii Funerare va rezolva totul in cel mai scurt timp posibil. Conditiile si actele necesare pentru transport funerar sunt indeplinite dupa legislatiile in vigoare, iar masinile puse la dispozitie pot acoperi toate necesitatile clientilor. Autovehiculele oferite se afla in stare optima de functionare si detin toate caracteristicile pentru a efectua un transport funerar corespunzator.

Unde gasesti transport funerar?

Solomon Servicii Funerare, infiintata in Sighisoara, este o companie ce ofera servicii funerare complete, ce cuprind aranjamente florale, sicrie, transport intern si international, cosmetizare si imbalsamare, mese de pomenire etc. Societatea iti sta la dispozitie 24/24 ore, 7 zile pe saptamana, oferind suportul necesar, iar impreuna cu clientul va gasi solutiile optime in conformitate cu ceea ce acesta doreste. Efortul pe care trebuie sa il depui in aceste momente dificile este preluat de catre echipa de profesionisti a firmei. Solomon Servicii Funerare iti este alaturi, oferindu-ti un sprijin de nadejde in cele mai grele clipe.

Pentru orice nelamurire legata de acest serviciu, contacteaza reprezentantii firmei utilizand datele furnizate in sectiunea “Contact”, sau acceseaza pagina de internet a companiei Solomon Servicii Funerare. Beneficiaza de servicii de transport funerar intern sau international oricand ai nevoie pentru linistea ta si a familiei tale.

 

Datele de contact ale firmei Solomon Servicii Funerare:

Adresa firmei: Str. Mihai Viteazu, Nr. 85, Sighisoara

Telefon: 0744 108 022

Email: office@solomonserviciifunerare.ro