Servicii funerare

servicii funerare

servicii funerare

Atunci cand pierdem o persoana draga este firesc sa ne dorim sa oferim acel ultim omagiu. Pentru ca acest lucru este cunoscut si inteles de profetionisti, acestea sunt alaturi de clientii lor  astfel incat acel ultim respectul si omagiu sa fie unul incununat cu recunostinta.

Conform doleantelor clientilor ei se pot  ocupa in detaliu de tot ce presupune acest protocol pornind de la intocmirea tuturor documentelor care sunt necesare, la pregatirea sicriului si al transportul mortuar cat si al cortegiu funerar in totalitate, respectand traditiile religioase, si daesemeni se pot ocupa de aranjamentele florale, de locurile de veci si de monumentele funerare.

In cazul in care decesul survine in afara tarii, aceeasi specialisti in servicii funerare sunt langa clientii lor care le solicita ajutorul si se angajeaza sa aduca persoana ce a fost pierduta inapoi, acolo unde va fi inmormantat, asigurand in acest sens cele mai bune conditii si in timpul cel mai scurt.

Profesionistii in servicii funerare au o colaborare buna cu ambasadele si cu companiile avand acelasi profil de activitate, din starinatate, din intreaga lume, si care au calitatea de membrii ai asociatiilor internationale cu acelasi profil, ca si cu marea majoritate a companiilor aeriene, acest lucru inlesnind indeplinirea sarcinii asumate de transport a persoanei decedate atunci cand decesul survine departe de casa sau de locul in care persoana decedata va fi inmormantata.

Intr-un moment ca acesta, atat de delicat, specialistii promit si se tin de cuvand cand spun ca vor fi  alaturi ca un sprijin de nadejde pentru clientii lor, in clipe ca acelea de grea incercare si de durere.

Proceduri legale in caz de deces

Profesionistii din firmele care presteaza servici funerare pot sa-si  consilieze clientii, sau mai mult decat atat ii pot angaja ca sa se ocupa de intocmirea tuturor procedurilor legale. Pentru a eliberara certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia de depunere la capela precum si pentru alte documente absolut necesare si prezentate mai jos, specialistii le stau la dispozitie clientilor lor.

Le sunt necesare unele documente specialistilor pentru a se putea ocupa de actele finale aferente inhumarii: certificatul medical cu rol costatator pentru deces care trebuie sa fie atat  intocmit cat si semnat de medicul ce a facut constatarea decesului, dovada ce este eliberata de Politie sau Parchet in cazul in care decesul s-a produs in urma sinuciderii, in urma unui accident, alte din alte cauze violente ori in cazul in care a fost gasit cadavrul.

Obligatoriu in astfel de cazuri in care se constata decesul se impune si existenta vizei Procuraturii.

Mai sunt necesare si actul de identitate, ca si livretul militar plus adeverinta de recrutare in cazul barbatilor, in cazul in care persoanele sunt supuse obligatiilor militareavand varsta de pana la 60 ani.

Deasemeni este necesara intocmirea si transmiterea catre specialisti a certificatul de nastere pe care l-a avut persoana decedate. Un alt document absolut necesar este actul de identitate pe care il are declarantului

Mai sunt necesare certificatul de imbalsamare si certificatul de deces acestea obtinandu-se in baza actelor ce au fost mentionate mai sus, obtinute fiind de la starea civila sau de la primaria localitatii in raza unde s-a produs decesul.

admin

admin