Solutii complete de iluminat cu led ATEX

iluminat cu led ATEX

iluminat cu led ATEX

Atunci cand vine vorba despre industria petroliera sau cea de gaze naturale, totul trebuie sa fie cat mai sigur, lipsit de orice eroare si mai ales, fiabil. Aceste principii se aplica si sunt obligatorii in toate aspectele si echipamentele prezente in interiorul unei astfel facilitati, fie ca vorbim despre o benzinarie, o platforma petroliera sau o facilitate de distributie a gazelor naturale. Solar Watts, producator si furnizor de solutii complete de iluminat LED intelege acest lucru, iar categoria de echipamente de iluminat cu led ATEX este cea destinata acestui gen de mediu de lucru, mai exact oriunde exista risc de explozii sau se lucreaza cu lichide si gaze puternic inflamabile.

Siguranta, fiabilitate si durabilitate

Incepand cu elemente de iluminat industrial, spoturi, marker-e (marcaje EXIT si de urgenta)si multe altele, toate sunt proiectate pentru a elimina orice risc de declansare a unei explozii. Dupa cum bine stiti, intr-un mediu cu vapori inflamabili, orice scanteie sau arc electric poate duce la o situatie nedorita, astfel, sistemele de iluminat cu led ATEX sunt concepute pentru a preveni acest lucru. Pentru aceasta, folosim materiale de cea mai buna calitate care ofera o serie de caracteristici ce respecta toate standardele necesare unui mediu de lucru cu major risc de explozii si incendii.

LED-urile folosite la aceste corpuri de iluminat ofera cel mai mare grad de siguranta pentru aceste domenii de aplicatii deoarece, spre deosebire de alte corpuri de iluminat, LED-ul ofera lumina rece datorita lipsei unui filament incandescent. Acesta este si principalul motiv pentru care echipamentele de iluminat cu led ATEX sunt mult mai sigure fata de cele cu becuri normale sau cu lampi pe vapori. De asemenea, intregul circuit electronic ce alimenteaza LED-urile este conceput pentru a genera cat mai putina caldura, iar prin intermediul constructiei carcasei se asigura o buna racire a componentelor de putere din sistemul de alimentare.

Iluminat cu led ATEX de mare putere

Pe langa partea sigurantei a acestor echipamente de iluminat cu led ATEX, un alt atuu este cel al randamentului. Cu un consum de numai 40 de Wati, un LED poate oferi un flux luminos de peste 4000lm asigurand astfel o buna iluminare a spatiului. Totodata, datorita consumului foarte redus, aceste corpuri de iluminat pot fi conectate la o retea de alimentare cu energie electrica cu panouri solare sau pe generatoare eoliene.

Ca si concluzie, putem spune ca aceste corpuri de iluminat cu led ATEX ofera o siguranta deplina, iar datorita robustetei lor veti scapa de orice problema care era prezenta la sistemele de iluminat cu becuri, de exemplu. Durabilitatea LED-urilor este de peste 50.000 de ore de functionare continua, asadar, pentru o durata de mai bine de 5 ani veti scapa de orice griji.

Pe siteul www.solarwatts.ro gasiti o gama completa de echipamente de iluminat cu led ATEX dar si solutii perfecte pentru o arie foarte mare de aplicatii, incepand cu iluminatul public, stradal, pentru casa si sedii de firma precum si multe altele. De asemenea, putem realiza la comanda orice echipament de iluminat cu LED. Pentru mai multe detalii va asteptam pe siteul nostru.

admin

admin