Sora & Asociatii, un avocat recuperare creante de incredere pentru momentele dificile

avocat recuperare creante

avocat recuperare creante

Firma de avocatura Sora & Asociatii dispune de o gama variata de servicii juridice de cea mai buna calitate, la preturi care reflecta cu adevarat profesionalismul si priceperea acestor oameni. Astfel, atunci cand vine vorba de un avocat recuperare creante, aceasta companie reuseste mereu sa isi surprinda clientii cu specialisti in domeniu care au ca singur scop recuperarea sumelor de la un rau platnic, fie vorba de o companie sau de o persoana fizica. Initial, orice avocat al acestui cabinet va incerca sa rezolve aceasta procedura printr-o cale amiabila, somand debitorii telefonic sau in scris. Ulterior, se trece la redactarea actelor necesare astfel incat sa reprezinte un anumit client in cadrul unor proceduri legale cu privire la o anumita somatie de plata sau ordonanta de plata, alaturi de concilierea in prealabil a unor actiuni comerciale, de fond, executare silita si intr-un final, recuperarea efectiva a debitelor.

Avocat recuperare creante cu experienta de la Sora & Asociatii

Astfel, avand de partea sa un avocat recuperare creante cu experienta, orice client este sigur ca va avea un atuu in fata rau platnicului. Astfel, Sora & Asociatii vine in intampinarea acelor creditori care nu dispun de resursele financiare suficiente pentru a urmari debitorii in instanta, aceasta firma de avocatura dand sansa fiecaruia sa negocieze un onorariu de succes platibil in momentul recuperarii efective a debitului. Mai mult, atunci cand exista riscul unui proces, Cabinetul Sora & Asociatii este disponibil sa imparta de asemenea riscul, in conditii extrem de avantajoase pentru ambele parti. Mai mult de atat, un avocat recuperare creante se poate adresa si persoanelor care au probleme cu anumiti dezvoltatori imobiliari care nu au mai putut sa isi respecte contractele cu cei care au cumparat imobile. In acest mod, Sora & Asociatii poate oferi sprijin in rezilierea contractelor si recuperarea sumelor platite ca avans. Mai mult de atat, se pot cere si obtine si sume de bani din urma penalitatilor de intarziere de la acei dezvoltatori imobiliari care nu si-au respectat termenele de predare ale cladirilor.

Sora & Asociatii pentru un avocat recuperare creante care intelege cu adevarat sistemul

Exista de multe ori cazuri in care debitorii fac contestatii privind executarea silita. Astfel, executorii au nevoie de oameni specializati in drept astfel incat sa poata aduce in conturile creditorilor sumele de bani la care acestia sunt indreptatiti. Astfel, orice avocat recuperare creante propus de Sora & Asociatii poate derula procedura pana la finalizarea acestor contestatii. Mai mult de atat, daca debitorul a intrat in insolventa, aceasta firma de avocatura poate asista intreaga desfasurare a acesteea pana in momentul in care se pot promova cereri de admitere a creantei la masa credala. In acelasi timp, un avocat poate participa la adunarile creditorilor si poate urmari activitatea administratorului judiciar in cauza, astfel incat, prin demersuri speficice, sa poata atrage raspunderea administratorului societatii aflate in procedura insolventei si inevitabil, sa primeasca de la acesta sumele de bani care i se cuvin oricarui client Sora & Asociatii cu care se afla in litigiu.

admin

admin