Service ascensoare de calitate – politica primordiala a companiei

service ascensoare

service ascensoare

Mecanismul ce se misca pe directie verticala si transporta persoane sau materiale intre etaje este ascensorul. Energia folosita in deplasare este cea electrica, iar uneori pompa hidraulica. Insa ca si orice alta tehnica ascensoarele necesita servicii de montare, reparatii, intretinere etc. Top Total Com Service cu o gama larga de service calitatea caror este elementul de prima importanta al politicii de prestari servicii, scopul principal fiind satisfacerea asteptarilor si necesitatilor clientilor.

Ne straduim sa obtinem si sa mentinem pozitia de lider in domeniul de prestare a serviciilor de montare, modernizare si intretinere a ascensoarelor pentru asociatiile de proprietari, constructii civile si industriale. Ne asumam resposabilitatea pentru stabilirea, mentinerea si imbunatatirea tuturor activitatilor cu scopul de a indeplini integral cerintele clientului.

Service ascensoare cu tehnologii avansate

Deoarece suntem o companie de servicii scopul nostru este de a prelungi viata si echipamentul existent al ascensoarelor. In afara de instalare si modernizare vom mentine sistemul actual de functionare in conditii de siguranta si eficient pentru ca utilajul deservit sa va deserveasca cat mai mult timp. Echipele de interventie experimentate ofera cele mai bune service ascensoare in garantie si post garantie. Datorita rulajului mare detinem un stoc mare de piese de schimb uzuale, piese consumabile.

Inlocuirea lor se realizeaza in timp real, ascensorul fiind oprit cat mai putin timp posibil. Tehnologiile avansate, angajatii specializati, calitatea finisajelor, costurile reduse de intertinere fac ca produsele noastre sa fie cele mai cautate, atunci cand vine vorba de modernizare, montare precum si intretinerea ascensorului.

Service ascensoare pentru a elimina orice neplacere

Un personal calificat al companiei monteaza ascensoare de 18 ani. Ne mandrim cu toate lucrarile de montaj efectuate pana in prezent. Daca ascensorul d-voastra are o durata de viata depasita, sau a avut un grad de uzura ridicat ori doriti un design modern, va recomandam modernizarea ascensorului d-voastra. Experienta, echipa si furnizorii necesari de service ascensoare, va garanteaza calitate din punct de vedere tehnic, estetic si mentenanta.

Ascensorul d-voastra va obtine o noua imagine datorita specialistilor ce fac parte din echipa Top Total Com Service. Interventiile rapide vor reduce stresul si traumele psihologice a celor blocati in ascensoare. Insa datorita experientei in intretinere si secretele de reparare a ascensoarelor de catre profesionistii nostri vor elimina practic riscul ca un ascensor sa ramana blocat.

Service ascensoare de la Top Total Com Service

Noi gasim solutia perfecta pentru indeplinerea cerintelor clientului, tinind cont de bugetul sau. In speranta ca vom satisface exigentele d-voastre va asteptam sa ne contactati. Suntem autorizati in montarea, modernizarea si intretinerea ascensoarelor. Echipa Top Total Com Service respecta toate standartele in service ascensoare. Marim durata de utilizare si chear o prelungim, iar siguranta si confortul pasagerilor cresc, consumul de energie electrica este micsorat esential.

Pentru o simplitate de a va putea folosi de tot ce propunem noi, indepliniti doar formularul de contact, pe care il veti gasi doar accesand site-ul nostru care suna cam asa www.toptotal.ro . Accesati, completati, si imediat veti fi deservit de cea mai instruita echipa.

admin

admin