Stalpii antiparcare de la Niba Logistic

Stalpii antiparcare de la Niba Logistic

Stalpii antiparcare de la Niba LogisticDrumurile, fie ca sunt ele pentru pietoni sau pentru autoturisme, se afla intr-o continua modificare. Daca vorbim de Romania, starea drumurilor nu este in cea mai buna conditie si tocmai de aceea se efectueaza constant lucrari de reparatii, de imbunatatire, se construiesc drumuri pietonale, poduri sau pur si simplu se largesc benzile. Pentru toate aceste operatiuni este indicat ca echipa de constructii sa foloseasca stalpi care sa indice conducatorilor auto ca traficul este ingreunat si sa fie atenti. La fel, exista si stalpi antiparcare, special conceputi pentru a delimita anumite zone pietonale, zone private sau parcari. O firma care se ocupa de comercializarea de astfel de stalpi antiparcare se numeste Niba Logistic.

Despre Niba Logistic

Niba Logistic a luat nastere in Bucuresti si se afla pe piata romaneasca de profil inca din anul 2007. Domeniul principal de activitate al acestei companii se refera la proiectare, producere si comercializare de produse necesare optimizarii traficului rutier.
Chiar daca a luat nastere cu putin timp inainte de inceputurile crizei economice din anul 2009, Niba Logistic a reusit sa reziste pe piata de profil, prin multa munca, perseverenta si prin calitatea produselor si serviciilor oferite clientilor sai.
Niba Logistic pune mare pret pe tot ceea ce inseamna inovatie in acest domeniu, pe problemele de mediu si, nu in ultimul rand, acorda o deosebita atentie sigurantei in trafic.
Calitatea produselor a fost testata de foarte multi cumparatori, care au devenit clienti fideli si care revin mereu la produsele societatii. Iar pe deasupra, pretul oferit este exceptional!

Produsele Niba Logistic

Produsele Niba Logistic sunt de calitate superioara si pot satisface toate exigentele:
1. Stalpi antiparcare si limitatoare de viteza;
2. Garduri de protectie pentru lucrari si balize antiorbire;
3. Lampi pentru trafic si separatoare de sens;
4. Conuri si balize de semnalizare in trafic.

Stalpii antiparcare Niba Logistic

In primul rand trebuie sa se inteleaga faptul ca stalpii antiparcare sunt acei stalpi pe care ii intalnesti in zonele pietonale pentru delimitare, in parcari sau inStalpii antiparcare de la Niba Logistic1 spatiile private. Ei au rolul de a atrage atentia asupra unor restrictii de parcare la anumite ore sau in anumite conditii.
Stalpii confectionati de societatea Niba Logistic sunt facuti din materiale foarte rezistente precum plasticul si poliuretanul. Acestia sunt usor de montat si pot fi prevazuti cu zone reflectorizante, in functie de necesitatile clientului.
Plasticul este rezistent la razele ultraviolete. Pentru o mai buna rigiditate, acesti stalpi confectionati din plastic sunt intariti pe interior cu ajutorul unei tevi metalice. Teava este amplasata pe toata inaltimea stalpului antiparcare, inclusiv in partea de jos, unde se face legatura cu solul. In partea de sus, stalpii antiparcare sunt prevazuti cu o folie reflectorizanta de clasa a II-a. Culorile disponibile sunt negru sau gri, iar dimensiunea standard este de 700 mm in inaltime.
Stalpii care sunt confectionati din poliuretan sunt si ei rezistenti la razele ultraviolete, iar montarea lor se face direct pe asfalt printr-un sistem de prindere cu suruburi. Culoarea lor este portocaliu cu alb, iar dimensiunea este de 75 cm in inaltime. Pentru prindere sunt necesare 3 suruburi.

Daca doresti sa achizitionezi stalpi antiparcare de calitate superioara, apeleaza cu incredere la Niba Logistic!

Poti citi articole interesante si aici.