Sticla pictata de la Herra Design: pentru amenajari deosebite

Sticla pictata de la Herra Design-Pentru amenajari deosebite

Sticla pictata de la Herra Design-Pentru amenajari deosebiteVrei ca locuinta ta sa impresioneze prin elemente estetice de inalta clasa si rafinament? Iti doresti o mica schimbare in caminul tau care sa puncteze la capitolul design inspirat si originalitate? Alege sticla pictata oferita de Herra Design, expert in domeniul prelucrarii sticlei. Astfel, poti aduce un plus de creativitate caminului prin intermediul sticlei pictate utilizata pentru usi, pereti despartitori ori elemente de mobilier, responsabila de un efect cu adevarat spectaculos. Indiferent de alegerea ta, Herra Design este garantia calitatii. Mai mult decat atat, compania noastra iti ofera accesul si la tarife avantajoase, un motiv in plus sa apelezi la serviciile noastre.

Sticla pictata – Accesoriul creat sa infrumuseteze

Amenajarea locuintei dupa ultimele tendinte ale modei este o necesitate si, totodata, o dovada a bunului gust. In timp ce unii prefera sa investeasca sume mari in diferite obiecte decorative luxoase ori in mobila exotica, confectionata din materiale pretentioase, altii isi indreapta atentia spre detalii esentiale, care cu adevarat conteaza. Din acesta categorie face parte si sticla pictata, un element ce nu trebuie sa lipseasca niciunui camin modern.

Motivui? Este deosebita, delicata, cu finisaje perfecte, si dincolo de toate acestea, ofera un ¨aer¨ aparte oricarui spatiu. Asadar, daca doresti sa pui in valoare incaperile locuintei tale, alege sticla pictata. Mai mult decat atat, sticla pictata, accesoriul care a facut deliciul nobililor secole la rand, ramane si astazi un produs in mare voga pentru cei care stiu sa-i aprecieze calitatile unice. In plus, sticla pictata se poate adapta cu succes oricarui stil decorativ, de la cel clasic, la cel baroc, de la cel modern pana la cel avangardist. De asemenea, odata utilizata, acesta va crea o atmosfera speciala incaperilor, indiferent de dimensiuni, oferind o luminozitate deosebita.

Cat despre design, sticla pictata poate fi personalizata dupa bunul plac si imaginatie, fara limite. Si pentru ca tu sa nu dai gres in alegerile facute, apeleaza la un profesionist in domeniu, gata sa raspunda tuturor exigentelor tale in materie de calitate si design: Herra Design.

Sticla pictata doar prin Herra Design

Compania Herra Design din Piatra Neamt isi desfasoara activitatea in industria prelucrarii sticlei, fiind specializata in operatiunea de sablare. Astfel, compania noastra iti pune la dispozitie diferite modele de sticla pictata care se pot transforma in usi, pereti despartitori sau elemente de mobilier. Acestea sunt sablate prin suflarea unui nisip cu o anumita presiune pe suprafata sticlei pentru a se obtine un aspect mat, iar in functie de designul care se doreste, ulterior, unele parti pot fi pictate in diferite nuante cromatice, cu ajutorul unor tehnologii moderne. Rezultatul? Sticla pictata va oferi un aspect deosebit si o pata de culoare oricarei incaperi.

Herra Design dispune de toate resursele necesare pentru efectuarea acestui tip de operatiune. In primul rand, avem la baza o experienta vasta dar si ajutorul unui personal bine instruit in acest domeniu, gata sa raspunda oricarei solicitari venite din partea clientilor. Pe langa toate acestea, dispunem si de un atelier propriu, dotat cu echipamente speciale, de ultima generatie.

In portofoliul Herra Design se regasesc urmatoarele produse: balustrade si usi din sticla sablata, cabine de dus, oglinzi, rafturi si alte confectii din sticla. In plus, Herra Design ofera si servicii de placare cu sticla, realizare de vitralii, etc. Pentru a te convinge de profesionalismul echipei  dar si de calitatea produselor oferite, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.