Kritters Com – Alegeti dintr-o gama ampla de injectoare auto!

injectoare autoIn structura unei masini, echipamentele de injectie joaca un rol extrem de important, intrucat ele alimenteaza camera de ardere a motorului cu carburant. Aceasta alimentare a motorului cu combustibil trebuie sa fie in conformitate cu regimul de functionare al motorului, in functie si de sarcina exterioara a fiecaruia. Presiunea combustibilului trebuie ridicata la o anumita valoare, iar apoi carburantul trebuie pulverizat in camera de ardere a motorului in asa fel incat amestecul de aer si combustibil sa fie optim pentru ca arderea sa fie cat mai eficienta. Este foarte important sa stiti ca in cazul in care injectorul nu mai lucreaza in parametrii optimi, adica nu mai reuseste sa pulverizeze benzina conform parametrilor proiectati, in cazul in care cantitatea de benzina introdusa in cilindru nu mai poate fi controlata in concordanta cu regimul de functionare al motorului, atunci functionarea in conditii optime este compromisa. Prin urmare, pentru o pulverizare corecta si implicit eficienta a combustibilului in camera de ardere, firma Kritters Com din Brasov va vine in ajutor si va propune modelele de injectoare auto originale si reconditionate.

Ce rol au aceste injectoare auto oferite de Kritters Com?

Consecintele unor injectoare auto nefunctionale pot fi diverse, de la simple la cele mai grave. Trebuie spus ca functionarea defectuoasa a unuia sau mai multor injectoare duce inevitabil la cresterea consumului de benzina, pierderea puterii motorului, avarierea convertorului catalitic şi senzorului lambda, au existat situatii in care s-a spalat cilindrul unde injectorul turna benzina ca la robinet si s-a gripat motorul; de asemenea, pornirea greoaie si la cald dar si la rece, nu in ultimul rand, fortarea pompei de benzina in conditiile in care injectorul este infundat dar nici returul nu functioneaza corect. De exemplu, daca injectorul nu inchide perfect dupa oprirea motorului, presiunea din circuitul de alimentare cu benzina va forta scurgerea unei cantitati de benzina prin injector in galeria de admisie, pana la scaderea presiunii din circuitul de alimentare la valori aproape de zero.

Injectoarele Kritters Com sunt supape care dirijeaza si injecteaza carburantul (combustibilul) la motoarele cu ardere interna in camerele de ardere in functie de cilindri. Aceste injectoare sunt actionate prin comenzi electronice de la calculatorul motorului. Injectoarele contin o bobina electrica pe post de element de activare. Corpul si acul duzei sunt realizate din otel, corpul duzei avand mai multe gauri prin care se pulverizeaza combustibilul. In functie de numarul, marimea, unghiul, conditiile de debit ale duzei si temperatura motorului, respectiv presiune, se determina arderea carburantului.

Injectoare auto originale sau injectoare auto reconditionate ?

injectoare auto 2In cazul in care sunteti in cautarea unor injectoare pentru masina dumneavoastra, trebuie sa stiti ca la Kritters Com gasiti atat injectoare originale, cat si injectoare reconditionate. Injectoarele reconditionate Kritters Com sunt oferite la preturi mai avantajoase decat cele originale, insa diferenta de pret nu inseamna automat si diferenta in ceea ce priveste calitatea. Aflate intr-o stare perfecta de functionare, injectoarele reconditionate oferite de Kritters Com isi vor indeplini cu brio sarcina pentru care sunt menite.

Indiferent ca doriti injectoare originale sau vreti sa optati pentru cele mai ieftine din categoria celor reconditionate, trebuie sa stiti ca puteti intra in posesia lor fie din magazinul situat in oras, fie prin intermediul mediului online. Asadar, indiferent ca sunteti sau nu din Brasov, Kritters Com livreaza produsele dorite in orice zona a tarii. Furnizate doar de producatori importanti in domeniu, acestea sunt ideale pentru autoturisme marca: Dacia, Fiat, Jaguar, Nissan, Opel, Mercedes, Peugeot, Skoda, Volkswagen si multe altele.

In afara de piesele si accesoriile auto pe care le ofera clientilor sai, echipa Kritters Com dispune si de ateliere auto in care se ocupa de problemele masinii dumneavoastra, reconditionand totodata si o serie variata de componente auto, cum ar fi: pompe si injectoare, turbine, sau etriere.

Date de contact: 

Calea Bucuresti nr. 82A (colt cu Zorilor)

500365 Brasov

Tel: +4 0268 311 822

Fax: +4 0268 316 739

GPS: N 45.64106 / E 25.62625

Program: Luni – Vineri: 8:30 – 18:00; Sambata: 8:30 – 14:00

E-mail : kritters93@hotmail.com; office@kritters.ro

Articol oferit de 2biz.ro