Sticla vopsita de la Vitrax, eleganta conceptelor moderne in materie de amenajari interioare

sticla vopsita

sticla vopsita

 

 

Sticla nu inseamna nimic altceva decat aducerea nisipului mai aproape de oameni, intr-o forma unica, maleabila care poate fi folosita pentru cresterea confortului si oferirea unui design cu totul si cu totul special. Vorbind de sticla vospita, aceasta este disponibila intr-o gama variata de culori si poate inlocui cu succes gresia sau faianta. Mai mult, poate fi securizata si poate fi combinata cu bucati de oglinda pentru un efect vizual cu adevarat unic.

Compania Vitrax sau cum sa faci sticla vopsita de cea mai buna calitate

Intelegand cu adevarat tendintele actuale in materie de amenajari interioare, compania Vitrax a reusit in lunga sa existenta pe piata autohtona sa aduca la suprafata o arta de mult uitata, folosind cele mai moderne mijloace de productie existente pe piata. Astfel, acum poate crea sticla vopsita de cea mai buna calitate, care sa aiba atat un aspect placut, cat si o practicabilitate incredibila. Venind in diferite grosimi, de la 4 la 12 mm, aceste produse pot fi folosite pentru orice tip de podele, atat in intimitatea casei, mai ales in baie si in bucatarie, cat si in spatii circulate intensiv, cum ar fi spatii comerciale sau cladiri de birouri. Deoarece are mai putine rosturi decat gresia sau faianta poate fi curatata mai usor, iar suprafata perfect plana o face surprinzator de atragatoare pentru persoanele care adora luxul si eleganta. Incercand constant sa aduca pe piata cele mai moderne practici, alaturi de produse care se evidentiaza in orice moment, compania Vitrax a reusit sa schimbe modul in care romanii inteleg ideea de amenajare de calitate moderna si de durata. Mai mult decat atat, orice sticla vopsita marca Vitrax se monteaza usor si are o rezistenta sporita, putand fi folosita pentru un timp idelungat. In acelasi timp, nu se sparge si este greu de zgariat.

Sticla vopsita pentru oamenii care s-au saturat de blaturi foliate

Blaturile foliate sunt de domeniul trecutului. Taiatul foliei si grija ca aceasta sa nu faca bule in momentul in care este montata au fost de mult uitate si inlocuite cu sticla vopsita. In acest mod, orice familie sau afacere va avea doar de castigat, mai ales ca preturile sunt extrem de accesibile, iar montajul este unul facil. Mai mult, amortizarea se face cu usurinta si poate sa fie dusa la capat cu succes. De asemenea, compania Vitrax dispune de o echipa de profesionisti care pot veni in orice moment cu sfaturi de amenajari interioare, mai ales ca alaturi de sticla vopsita aceasta firma mai produce si sticla decorativa sau vitralii, obiecte considerate cu adevarat de lux si folosite din cele mai vechi timpuri pentru a pune in valoare anumite spatii prin culori si forme senzationale. Fiecare client in parte va simti diferenta atunci cand va alege sticla in detrimentul altor materiale de constructile. Mai mul, aceasta se potriveste perfect in orice design si poate sa creeze o atmosfera extrem de placuta si plina de energie. Vitrax a ales sticla si invita oamenii sa ii simta cu adevarat calitatile.

admin

admin