Insect killer- dusmanul nr. 1 al mustelor, tantarilor si al altor insecte zburatoare

insect killer

insect killer

Cu totii am intampinat experienta neplacuta de nu reusi sa scapam de o musca enervanta din casa sau de la birou pentru ca nu am folosit insect killer. Stim foarte bine cum este sa alergi un tantar minute bune pentru ca nu ii mai suporti bazaitul sau vreo insecta zburatoare care ne-a invadat spatiul intr-un moment de neatentie, insa nu stim cum e sa scapam de toate aceste griji cu insect killer. Indiferent daca este folosit acasa sau la birou, in preajma copiilor, a animaleleor de companie sau a mancarurilor, insect killer se rezuma la a ataca numai insectele.

Insect killer cu placa adeziva

Acest tip de insect killer se monteaza, de cele mai multe ori, pe perete si se fixeaza cu dibluri sau holsuruburi. Modelele de insect killer cu placa adeziva au dimensiuni diferite si se incadreaza in incaperi diferite, in functie de spatiul disponibil dar si de nevoia de protectie, aceste tipuri de insect killer avand raze de actiune diferite, in functie de capacitatea fiecaruia. Astfel, puteti gasi modele de insect killer cu placa adeziva care sa aiba o acoperire de 45 de metri de perete, dar daca nevoia dvs este mai mare puteti opta pentru modele ce au o raza de acoperire de pana la 180 de metri liniari de perete. Aceste tipuri de insect killer se folosesc cu precadere in sectorul alimentar, insa ele pot fi recomandate si pentru HoReCa sau chiar pentru uz casnic. Design-ul difera, aceste tipuri de insect killer putand fi gasite in forme diferite, adaptabile oricarui stil. Ecommerce.ro pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de modele pentru insect killer cu placa adeziva.

Insect killer cu grila electrica

Insect killer-ele cu grila electrica ademenesc insectele folosind lumina UV si le captureaza cu ajutorul grilei electrice, depozitandu-le intr-o tavita de colectare pozitionata strategic pentru a evita dispersarea acestora in apropierea lampii si crearii, in acest mod, a unui peisaj regretabil. Acest tip de insect killer are o rara de acoperire de 80 de metri patrati si o rata de capturare impresionanta.

Insect killer intra in trendul ECO

Tehnlogia avansata a favorizat aparitia de insect killer eco, prin gama Eco control, disponibila si pe ekommerce.ro. Aceasta gama de insect killer foloseste acelasi sistem ca si cele cu grila electrica, insa lumina care atrage mustele, tantarii si alte insecte zburatoare este ecologica, grila fiind, in continuare, electrica. Aceste dispositive eco din gama de insect killer au o raza de acoperire de minim 30 de metri patrati, insa exista modele de insect killer care poate oferi protectie pe o suprafata de pana la 100 de metri patrati. In ceea ce priveste garantia pe care producatorii o ofera pentru aceste modele de produse ecologice este important de stiut ca unele modele au o polita de asigurare pe o perioada de pana la 2 ani, atunci cand sunt utilizate in conditii optime. Aceste dispositive sunt sigure atat pentru copii cat si pentru animale de companie, insect killer fiind un dusman redutabil exclusiv pentru insecte.

admin

admin