Tahograf digital, de la Fomco Prodimpex

tahograf-a1267_1Fomco Prodimpex este o companie de top in domeniul tahografelor, venind in intampinarea clientilor cu servicii si produse ce se adreseaza domeniul auto.       Printre produsele oferite, putem enumera: tahograf digital, limitatoare de viteza, incalzitoare stationare, clima si aer conditionat auto,  monitorizare si urmarire prin GPS.  Compania isi intampina clentii cu servicii ce cuprind:

  • service general de camioane si remorci, acest serviciu incluzand reparatii sisteme de franare,
  • reglarea geometriei rotilor pentru camioane
  • turbosuflante
  • diagnoza computerizata pentru vehicule
  • reparatii sisteme ABS/ EBS e franare pentru semiremorci WABCO si KNORR BREMSE
  • tahografe si limitatoare de viteza – comercializare, montare, verificare si reparatii
  • T.P . pentru vehiculele de clasa I,II,III
  • statii radio CB etc.

Detinand o experienta de peste 10 ani in domeniu, compania se ocupa de comercializarea unei game variate de tahografe digitale, modulare si analogice, fiind in acest fel reperezentant oficial in Romania a unor companii prestigioase in domeniu precum: Stoneridge, Electronics, indelB, Actia sau Romatic.

Ce inseamna tahograf digital de la Fomco Prodimpex

Tahograful este un aparat de control ce se foloseste pentru autovehicole, destinarea acestuia fiind scrierea si indicarea total automatizata a datelor ce fac referire la cursa masinii, precum si despre anumiti timpi de lucru ai soferilor auto.

Foarte important este facptul ca, din data de 1 ianuarie 2007, toate vehicululele ce se afla la prima inmatriculare trebuie sa ai aiba in dotare tahografe digitale.

Conform Reglementarilor Europene, este obligatoriu ca toate autovehicolele ce au o masa mai mare de 3,5 tone, trebuie sa utilizeze tahograf digital.

Daca vrei sa iti achizitionezi un tahograf digital, alege producatori ce detin dispozitive omologate in Uniunea Europeana. Fomco Prodimpex, companie de top in domeniul tahografelor, este reprezentant oficial al companiilor Stoneridge si Actia, si in acelasi timp este unul dintre cei mai importanti distribuitori de tahografre din Romania.

Avand o gama variata de tahografe digitale,  acestea functioneaza cu 12V, 24V, fiind fiabile, de ultima generatie, iar pentru folosirea acestora s-a utilizat cea mai moerna si noua tehnologie din domeniu.

Tot din cadrul companiei, vei putea sa iti achizitionezi si piese de schimb pentru toate tahografele digitale pe care firma le detine. Tahograful digital este compatibil cu toate marcile de masini.

Daca vei accesa pagina web www.fomcoservice.ro, vei gasi si kit-ul Tacho Link Dongle, acesta fiind eficient pentru descarcarea datelor din tahografele digitale.  Folosirea acestui kit de catre utilizatori, se poate realiza prin intermediul a doua aplicatii speciale, si anume:  prima aplicatie se adreseaza descarcarii datelor tahografului digital ( Tacho Center), care ajuta la trimitea acestora  prin Wi-Fi pe o adresa de mail, iar cea de-a doua aplicatie se refera la actualizarea timpilor  de conducere si de odihna ( Duo Mobile).

De unde iti poti achizitiona un tahograf digital?

Daca iti doresti sa eviti eventualele amenzi sau accidente, tot ce trebuie sa faci este sa iti planifici un traseu simplu, eficient si sa-ti achizitionezi un tahograf digital, din cadrul companiei Fomco Prodimpex.

Reprezentantii firmei vor raspunde cu seriozitate si promptitudine oricarei solicitari venite din partea oricarui client, punand la dispozitia acestora cele mai eficiente produse la un raport calitate-pret atractiv.