Tamplarie de aluminiu

tamplarie aluminiu

tamplarie aluminiu

Daca stiam acum doi ani ca voi locui acum intr-o casa atat de buna, de spatioasa si frumoasa poate ca nu imi mai faceam atat de multe griji. Mi-am facut, intr-adevar, foarte multe griji… pentru cum o sa arate peretii, pentru ce fel de tamplarie o sa folosesc …pentru geamuri…etc. Am folosit, evident, pana la urma tamplarie de aluminiu, pentru ca mi s-a parut cea mai potrivita pentru stilul nostru de casa. Toti m-au intrebat totusi de ce tamplarie de aluminiu. Le-am explicat pe indelete fiecaruia motivele pentru care am facut aceasta alegere. Sunt in primul rand durabile si arhitectura lor complexa, noua, intotdeauna a fost un motiv in plus. Mi-am facut casa exact asa cum am simtit ca e mai bine sa o fac.

Peretii nu i-am colorat in vreun fel anume, am adus vopsele colorate cat mai viu, si mi-am pus mainile impreuna cu cei doi copii ai mei in acele vopseluri, unele uni, altele combinate, si am pus amprentele noastre peste tot prin casa. Si acolo vor ramane. Am folosit si amprentele catelusei noastre, are si ea acolo cateva labute pe pereti. Culorile ei preferate erau nuantele de albastru.

Tamplarie de aluminiu de calitate superioara

Nu poti spune ca o tamplarie de aluminiu are obligatoriu calitatea asteptat de tine…pentru ca am gasit si firme care fabrica si distribuie asa ceva, insa calitatea lasa mult de dorit. Ba o balama s-a stricat, ba un geam a iesit din tesitura lui…etc. Astfel incat am mers doar pe recomandari. O firma foarte buna de distributie a tamplariei de aluminiu mi-a fost recomandata de catre cea mai buna prietena a mea cand ea si-a renovat propria ei casa cu putin timp inainte ca eu sa o cumpar pe cea noua. Intr-adevar am foat multumita de ei, pentru ca au fost prompti. I-am chemat sa evalueze situatia, sa vada cat vor avea de lucru, ce vor folosi ca materiale…etc. Masuratorile, apoi preturile, toate acestea le-am discutat la prima intrevedere. Mi s-au parut foarte corecti. Mi-au dat foarte multe detalii legate de fiecare masuratoare in parte, de fiecare tip de material pe care ar trebui sa il foloseasca… mi-au spus ca exista si variante mai ieftine, insa am preferat sa aleg variantele de mijloc: nici foarte scump, ca nu avea rost dar nici cele mai ieftine, ca apoi sa trebuiasca sa se gaseasca cate ceva de inlocuit.

Tamplarie de aluminiu suta la suta romaneasca nu exista

Sunt foarte multe firma de distributie a tamplariei de aluminiu, insa cei care fabrica, nu o fabrica cu materiale suta la suta romanesti. Unele echipamente sunt din Japonia, altele din Germania, unele suruburi de imbinare sunt din China si tot asa.  Ar fi o idee sa existe o fabrica de tamplarie de aluminiu suta la suta romaneasca, si presupun ca preturile la distributie ar fi si ele pe masura. Nu ar mai exista import, nu ar mai exista transportul atat de costisitor din alte continente catre noi. Totul ar fi posibil, doar sa se vrea lucrul asta.

Cititi mai multe pe SecuritInternational.ro.

admin

admin