Tehnologia din spatele unei usi Porta Doors

usi porta doors

usi porta doors

De la practic, la elegant si rafinat. Acesta este cursul pe care linia de usi Porta Doors il urmeaza. Stim bine ca in cele mai multe apartamente, cele construite inainte de anii ’90 usile sunt in cel mai bun caz dupa model vechi, daca nu cumva hidoase. Pentru Porta Door Ivest, furnizorul dumneavoastra de usi dar si accesorii de feronerie, scopul principal este cel de a va oferi calitate si rafinament.

Usi Porta Doors cu structura tip fagure

Insa, pentru a obtine un astfel de nivel al rafinamentului, sunt necesare cele mai avansate tehnologii, este evident faptul ca linia de usi Porta Doors include cele mai avansate solutii, incepand de la structura usii in sine, pana cele mai fine aspecte, totul este gandit pentru performanta si elenganta.

In mod obisnuit, usile de interior sunt practic o serie de placaje suprapuse, sau chiar niste structuri pe baza de caseta. Ei bine, la gama de usi Porta Doors, structura este una diferita, gandita sa rezolve una din cele mai mari probleme, izolatia. Aici vorbim despre izolarea termica, dar si cea fonica.

Pentru a oferi o buna izolare fonica, corpul usii este confectionat intr-o structura de fagure. Astfel, datorita camerelor interioare, dar si a materialelor folosite se obtine un grad de izolare termica foarte bun, dar de asemenea, vorbim si despre o izolare fonica. Rezultatul acestei structuri si tehnologii, ei bine, il veti percepe in momentul in care copilul cel mic urla cat il tin plamanii, dar dumneavoastra nu mai auziti nimic odata ce ati inchis usa. Un alt caz este cel in care sistemul de izolare termica isi indeplineste rolul intr-o zi geroasa de iarna.

Toate detaliile unei usi Porta Doors sunt importante

Ei bine, insa in cazul unei usi Porta Doors, nu totul se rezuma doar la corpul principal, ci si in detalii. Detalii care se vad in primul rand la sistemul de insertii cu sticla. Stim ca usile pot fi simple, sau cu fereastra incorporata sa zicem astfel intr-o maniera mai simpla. Insertiile de sticla din usile Porta Doors au forme diferite, de la cele clasice dreptunhiulare, pana la forme curbe elegante sau chiar si forme abstracte. Este evident ca la aceste usi nu veti auzi nici un zanganit de geam la inchiderea acestora. Asta pentru ca sticla este prinsa printr-un sistem similar cu cel prezent la geamurile termopan, mai exact cu garinturi speciale ce nu numai ca tin geamul sau insertia pe loc, ci si ofera o buna izolare termo-acustica.

Accesoriile unei usi Porta Doors ies in evidenta in orice casa sau birou. De la finisaje din inox lucios, pana la cele mate, ce imita carbonul. Evident, toate modelele sunt echipate cu accesorii perfect potrivite cu designul per-total al usii. Firma Porta Design Invest ofera posibilitatea clientilor de a-si configura complet usa, de la modul in care aceasta arata, pana la alegerea accesoriilor.

Asadar, iata cum tehnologia este prezenta la toata gama de usi Porta Doors pentru a va oferi eleganta, rafinament dar si durabilitate. Pentru a afla toate detaliile despre noi dar si despre produsele si serviciile noastre, site-ul www.usi-de-interior.eu va sta la dispozitie.

admin

admin