Magazin online arme

logo-mare-magazinTraim intr-o tara in care, din fericire, rata criminalitatii este relativ mica. Filmele americane nu au devenit o realitate pentru orasele noastre, dar totusi exista persoane care sunt preventive si isi achizitioneaza diferite aparate care permit intimidarea, incetinirea sau oprirea delicventului. Spay-uri, aparate de electrocutat, cutite si chiar pistoale sunt printre cele mai cautate astfel de obiecte. Daca sunteti in situatia in care aveti nevoie de un pistol, este indicat sa va interesati ce presupune achizitionarea unuia, care sunt actele de care aveti nevoie si sa vizitati site-ul rentarm.ro-un magazin online arme foarte bine aprovizionat, pentru a vedea gama de produse oferite.

Rentarm- un magazin online arme, de incredere

Rentarm este un magazin online arme potrivit pentru toti cei care cauta sa isi cumpere o arma. Acesta are sediul in Bucuresti si ofera clientilor sai: arme de vanatoare, arme de aparare si paza (letale), arme de autoaparare, tir, munitie si accesorii. Dupa ce veti plasa comanda, veti fi sunat de un reprezentant de vanzari, apoi va trebui sa va deplasati la sediu in cazul in care arma intra sub incedenta Legii 295/ 2004. Ca producatori compania vinde arme de la Baikal, Caracal, Fluna Tec, Glock, Hatsan, Makarov, etc. Cea mai vanduta arma este pistolul Makarov din otel integral in valoare de aproape 2000 de lei.

Magazin online arme- o cale comoda si rapida pentru a va alege o arma

O arma trebuie achizitionata doar in scop de aparare si nu poate fi folosita de oricine. Folosirea acesteia pentru a rani intentionat pe cineva sau folosirea ei in spatii publice fara a fi nevoie, se pedepseste cu dosar penal sau chiar inchisoare. Exista doua categorii de arme: letale si neletale. Armele letale pot fi folosite doar  de catre procurori, judecatori, parlamentari, ofiteri si de cei ce transporta valori. Restul persoanelor au voie sa aiba doar arme neletale (cu gaz sau bile de cauciuc). Simpla denumire nu inseamna ca nu sunt periculoase; distanta scurta, puterea mare a armei, indreptarea spre organe vitale, toate acestea pot produce moartea persoanei respective. Pentru a putea achizitiona o arma aveti nevoie de un permis de port-arma. Apoi, puteti sa accesati site-ul acestui magazin online arme pentru a consulta oferta pe care acesta v-o propune.

Ce acte sunt necesare pentru a va depune dosarul de port arma?

Inainte de a achizitiona o arma de la Rentarm, acest magazin online arme, trebuie sa va faceti un dosar. Acesta cuprinde: cerere pentru permis de port-arma, fisa tipizata pentru analize medicale, aviz psihologic favorabil, poze, achitarea taxei de permis de port arma (100 de lei si este eliberat in 30 de zile), cazier judiciar. Acest dosar trebuie sa ajunga la Serviciul Arme si Munitii. Dupa 30 de zile veti avea autorizatia de cumparare a armei, care este valabila 3 luni. Accesati adresa acestui magazin online arme, alegeti-va arma dorita, apoi mergeti personal la magazin si in baza acelei autorizatii puteti cumpara arma. Aceasta trebuie inregistrata in termen de 10 zile la Serviciul Arme si Munitii, iar cei de acolo vor trece seria pe permis si va elibereaza permisul. Nu aveti voie sa aveti 2 arme de acelasi calibru, nu aveti voie sa aveti mai mult de 100 de cartuse, in caz ca faceti uz de arma se recomanda sa sunati chiar dumneavoastra la politie.