Tehnologii inovatoare pentru baterii lavoar

Poza Home(49)Fie ca vorbim despre baia dumneavoastra de acasa sau de baile din cadrul unui hotel de 5 stele, toate pot avea ceva in comun. Gama de baterii lavoar Grohe oferita de catre noi prin intermediul siteului www.baterii-lux.ro este perfecta atat pentru case, vile cat si pentru unitati hoteliere, restaurante si centre spa. Motivul principal pentru care recomandam utilizarea acestor baterii lavoar tine in mod direct de tehnologiile prezente in aceste produse, tehnologii menite sa ofere nu numai comfort si usurinta de operare, ci si reducerea consumului de apa in mod substantial, dar si o igiena mult mai buna decat in cazul bateriilor de lavoar conventionale. Asadar, haideti sa vedem cum tehnologia vine in ajutorul dumneavoastra.

Economisiti bani prin utilizarea de baterii lavoar Grohe

Eleganta unor baterii lavoar este data de forme ar spune multi dintre dumneavoastra, insa noi spunem ca pe langa partea vizibila, forme, finisaje, aspect, mai apare un detaliu, care de cele mai multe ori nu este vizibil. Vorbim despre elementele de inovatie tehnica. Urmand un scenariu, putem spune ca tocmai ati luat un pranz copios format din aripioare de pui si desi ati avut la indemana servetele, o spalare a mainilor este cea mai buna solutie pentru a scapa de grasimea de pe maini. Asa ca va indreptati catre baia restaurantului si sa porniti apa la robinet. Insa aici vine partea unde gama de baterii lavoar Grohe va va surprinde. Prin intermediul senzorului, bateria stie ca ati pozitionat mainile sub curgator, si porneste in mod automat fluxul de apa fix la temperatura necesara. Fara atingeri, momente frustrante cand apa e prea fierbinte sau rece, sau alte momente neplacute.

Aceasta este o latura a elegantei prezente la gama de baterii lavoar Grohe. O alta latura pe care o vad numai proprietarii de unitati HORECA este cea a economiilor la factura de apa. Orice proprietar de pensiune, hotel, restaurant, sau club a intalnit nu o singura data, situatia in care consumul de apa inregistrat era urias. Acest lucru datorandu-se cel mai probabil unuia din clientii care au uitat efectiv sa inchida apa. Acest lucru se poate intampla doar daca aveti baterii lavoar conventionale. Pentru cele ce poarta marca Grohe, situatiile de acest gen sunt imposibile.

Sisteme inteligente incorporate in baterii lavoar

Fie ca vorbim de sistemul de temporizare sau de senzorii prezenti in gama de baterii lavoar aceste tehnologii vin in ajutorul tuturor proprietarilor de unitati HORECA. La sistemul de temporizare, imediat ce butonu a fost apasat, apa va curge pret de cateva zeci de secunde (timpul poate fi reglat) la flux constant si temperatura constanta, apoi, apa este oprita automat, fara interventia nimanui. La senzori, apa va curge exact cat sistemul detecteaza prezenta mainilor sub teava de curgere, la o distanta de cateva fractiuni de secunda dupa ce mainile au fost indepartate, apa este oprita.

Asadar, iata cum tehnologia vine in ajutorul dumneavoastra, al managerilor de unitati turistice, astfel incat consumul de apa sa fie limitat doar dupa nevoile clientilor pe care ii aveti si sa eliminati situatiile neplacute ce tin de facturi prea mari sau de irosirea apei.