Inter Cargo Grup – prelata pe role accesibila ca pret

Inter Cargo Grup este o companie renumita care isi desfasoara activitatea in comertul mijloacelor utile de transport. Produsele pe care le promoveaza apartin unor producatori de top de peste hotare si au la baza o calitate incontestabila. Oferta promovata cuprinde diferite tipuri de remorci, semiremorci, prelate pe role si nu se rezuma aici. Daca doresti sa investesti intr-o prelata pe role atunci cu siguranta ar trebui sa iei legatura cu expertii de la Inter Cargo Grup.

Ai nevoie de o prelata pe role? Apeleaza la Inter Cargo Grup

Vrei sa investesti intr-o prelata pe role dar ai bugetul limitat? Inter Cargo Grup iti recomanda un produs second hand de foarte buna calitate. De ce sa investesti intr-un produs care nu este nou? Deoarece vei cheltui mai putin pe un produs la fel de bun ca unul nou. Compania promoveaza un mijloc de transport modern, accesorizat corespunzator. Investesti intr-o prelata pe role ce beneficiaza de sasiu si suprastructura aflate in perfecta stare, produs ce are usi in spate si axe BPW cu frane pe disc. Multe persoane prefera sa cumpere utilaje sau echipamente second hand deoarece vor investi mai putin. Toate produsele second hand pe care le detine Inter Cargo Grup sunt verificate si functioneaza fara probleme.

De ce ar trebui sa apelezi la Inter Cargo Grup pentru o prelata pe role?

Deoarece marfa pe care o promoveaza apartine unor producatori renumiti de peste hotare. Produsele sunt moderne, fiabile si fac fata solicitarilor. Inter Cargo Grup colaboreaza cu producatori precum Wielton, ZVVZ sau Finkl Fahrzeugbau GmbH, companii renumite pentru calitatea produselor fabricate. Oferta cupride remorci cu 2 axe si platforma cu obloane, remorci cu 2 axe centrale si suprastructura cu prelata, semiremorci basculabile cu bena din aluminiu, semiremorci basculabile cu bena din otel, semiremorci trailer pentru transport utilaje, semiremorci cisterne, semiremorci siloz, semiremorci trailer pentru transport agabaritic, prelata pe rol si lista poate continua.

In Inter Cargo Grup gasesti un partener de incredere care iti pune la dispozitie asistenta tehnica si consultanta de specialitate pentru a alege produsul care se potriveste cel mai bine cu nevoile tale. Intreaga oferta este disponibila pe pagina virtuala intercargo.ro.

Atunci cand vrei sa cumperi mijloace de transport de buna calitate, alege sa colaborezi cu Inter Cargo Grup. Poti beneficia de produse noi sau second hand accesibile ca pret. Daca intentionezi sa cumperi o prelata pe role atunci alege un produs second hand deoarece vei cheltui mai putin. Acest produs nu prezinta probleme in functionare asa ca nu va ceda in timpul utilizarii. In timp componentele se uzeaza si inlocuirea lor este obligatorie. Si in acest caz Inter Cargo Grup iti poate oferi o mana de ajutor. In oferta promovata exista foarte multe piese de schimb originale, perfecte pentru mijlocul de transport achizitionat. Colaboreaza cu un partener care iti poate oferi produsele de care ai nevoie la preturi avantajoase. Pentru a lua legatura cu membrii companiei suna la numarul de telefon 0214.480.944 sau trimite un measaj la adresa office@intercargo.ro. Comanda chiar acum prelata pe role de care ai nevoie.