Telemarc – lideri in domeniul prefabricatelor din beton

pavele rosii

Aveti impresia pavele rosiica gradina dumneavoastra creaza o atmosfera monotona? Cautati o solutie pentru redescoperirea spiritului relaxant si calduros ce-l poate oferi acest spatiu? Doriti o schimbare de calitate, rapida si foarte eficienta?

Nimic mai simplu! Solutia ideala pentru problema dumneavoastra va este oferita de firma aradeana Telemarc. Acestia vor reda gradinii dumneavoastra, prin intermediul produselor comercializate, un aspect placut, cald si foarte primitor.

Firma aradeana are ca obiect principal fabricarea materialelor de constructie, indeosebi a sistemelor de pavaje si a bordurilor ce ajuta la imbunatatirea aspectului urmatoarelor tipuri de spatii: trotuare, alei pietonale, gradini, terase comerciale, piete etc.

Cu ajutorul sistemelor de pavele marca Telemarc, gradina dumneavoastra nu va mai avea acel aspect neingrijit si monoton, beneficiind odata cu montarea pavelelor de o brusca schimbare constand in creerea unui mediu revigorant, din punct de vedere estetic.

Pavelele fabricate de firma aradeana sunt de inalta calitate, fiind rezistene la ingheturi si dezgheturi repetate.

In functie de preferintele clientilor, firma Telemarc propune clientului alegerea intre mai multe tipuri de culori pentru sistemul de pavele. Din gama de cromatizari ale pavelelor evidentiem urmatoarele, fiind cele mai cerute pana in prezent: gri, rosu, maro si galben.

Daca doriti amplasarea pavelelor intr-o zona cu flux mare de trafic, puteti sta linistit, deoarece acestea au o rezistenta foarte mare la comprimare, fapt ce duce la o durata indelungata de viata.

Fiind montate, intr-o maniera ireprosabila, de profesionistii firmei Telemarc, aceste pavele impiedica formarea de balti.

Clientul, avand posibilitatea de alegere din gama variata de culori poate asorta cu foarte mare lejeritate sistemul de pavele la peisajul inconjurator acestora. Spre exemplu, pentru gradina dumneavoastra, pavelele rosii vor crea o atmosfera calda si primitoare. Pavelele gri sunt ideale pentru drumurile de circulatie mica si medie, dar si pentru aleile pietonale sau pentru terasele unor locatii tip cafenea, restaurant etc.

Pavajul reprezinta o alternativa mult mai practica si mai de bun gust decat betonarea clasica a unei suprafete.

Sistemul de pavele comercializat de compania Telemarc ofera clientilor o paleta larga de avantaje:

  • avantaje estetice. Clientul avand libertatea de alegere dintre diferitele culori, poate asorta pavelele cu peisagistica mediului inconjurator, creand un aspect mult mai placut in comparatie cu betonarea clasica.
  • avantaje practice. In cazul in care apar probleme de genul deteriorarii unei bucati din pavaj, aceasta se poate inlocui foarte usor. Daca sunt necesare sapaturi pentru diferite lucrari, pavelele pot fi cu usurinta scoase si montate la loc.
  • datorita procesului de realizare al pavelelor, diferit de cel al betonului, dispare in totalitate riscul de inghetare.
  • datorita rosturile existente intre pavele nu se permite aparitia baltilor, apa scurgandu-se in nisip, iar mai apoi in pamant.
  • pavelele se pot monta atat pe teren drept, cat si pe teren denivelat.

Procesul de realizare al pavelelelor este unul realmente simplu: betonul este turnat in matritele pavelelor, acestea fiind anterior unse cu anumite tratamente. Betonul este supus in interiorul matritei la vibratii timp de 1-2 minute, apoi aceste matrite se pun in anumite spatii de uscare, urmand a fi scoase si paletate. Pentru diversele culori sunt folosite tratamente chimice nepoluante.pavele rosii

Date de contact:

Denumirea firmei: Telemarc;

Numar de telefon: 0744 704 782.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.scriuceva.ro .