Gall Trophy – Pentru recunoasterea meritelor

cupe sportive

Sunteti in caucupe sportivetarea unei companii specializate in realizarea de cupe si trofee sportive? Doriti sa aveti posibilitatea sa personalizati in functie de dorintele dumneavoastra respectiva cupa sportiva? Foarte simplu. Gasiti tot ce va trebuie apeland la compania timisoreana Gall Trophy.

Cu ce se ocupa firma Gall Trophy si care sunt avantajele de care veti beneficia dumneavoastra, ca si client al firmei timisorene?

Gall Trophy a aparut pe piata romaneasca in anul 1992. Initial, principalul domeniu de activitate al companiei era reprezentat de producerea trofeelor pentru competitii sportive, oferind clientilor o gama diversificata de modele si culori. In prezent, odata cu dezvoltarea tehnologiei si cu experienta bogata, firma timisoreana si-a dezvoltat pachetul de produse oferit clientilor. Din acest nou pachet de produse amintim urmatoarele: trofeele sportive, cutii pentru medalii, cupe, plachete si placute, figurine, medalii, panglici, rozete si lista poate continua. Clientu poate personaliza oricare produs, in functie de preferintele dumnealui.

Standardele ridicate de calitate reprezinta un atuu foarte important pentru trofeele de competitii sportive, exceland de la an la an. Datorita cererii tot mai mari, compania timisoreana a fost nevoita sa isi deschida 10 puncte de lucru repartizate astfel: 3 in Timisoara, 2 in Arad si 5 in Bucuresti. Practic, compania poate executa si livra cupe si trofee sportive pentru clienti atat din interiorul tarii, cat si pentru cei din spatiul Uniunii Europene.

Cupa sportiva este o recompensa acordata pentru o anumita realizare si serveste pe post de recunoastere a meritelor intr-un anumit domeniu de activitate, in general, folosite in cadrul diferitelor activitati sportive. In multe sporturi, trofeele sunt adesea insotite de medalii.

Conform datelor istorice, in Grecia Antica, castigatorii Olimpiadei primeau initial coroane de lauri. Abia mai tarziu, castigatorul avea sa primeasca si o amfora de ulei sacru, pe post de trofeu. Pe plan local, in Grecia Antica, castigatorii diferitelor competitii primeau diferite tipuri de trofee sportive, fie o vaza, un scut din bronz sau o cupa din argint.

Trofeele pot lua diferite forme, in functie de evenimentul in cadrul caruia se acorda acest obiect meritoriu. Ele pot fi in forma de cupe, boluri, cani (deobicei gravate cu un mesaj de recunostinta), mici statuete umane, animale, tipuri arhitecturale, numere, imagini etc. Practic, in prezent, trofeul poate lua orice tip de forma, insa, aceasta trebuie sa fie in concordanta cu tipul evenimentul la care este acordat.

Compania Gall Trophy comercializeaza o gama diversificata de trofee din sticla. Acestea au forme gemoetrice simple, linii drepte si arii extinse, concepute astfel pentru a putea fi personalizate in functie de specificatiile clientilor. Modelele de trofee din sticla sunt robuste, au un design clasic si se pliaza perfect pe orice tip de eveniment, festivitate de premiere, incepand de la cele de tip sportiv, pana la cele caritabile, artistice sau de inaugurari.

Date de contact:cupe sportive

Denumirea firmei: Gall Trophy;

Numar de telefon: 0256 20 48 61 sau 0722 39 41 43.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.scriuceva.ro .