Tomoiu Gabriela lucreaza doar cu experitii in constructii rezidentiale

tomoiu gabriela

tomoiu gabriela

Knauf – calitate garantata in materie de constructii

Brandul Knauf inseamna curaj, inovatie si profesionalism. Reprezentantii acestei companii aprecieaza inventivitatea si profesionalismul. Noi producem materiale de constructii pentru constructii uscate, placi Knauf, placi din ipsos armat cu fibre celulozice, mortar uscat pe baza de ipsos pentru tencuieli de interior, precum şi placi pe baza de ciment AQUAPANEL.

Knauf- apropriere de clienti si consiliere de prima clasa

Pentru acest brand, clientii sunt ca o familie. Aceasta relatie trebuie intretinuta constant si intr-un mod frumos. Oferim consiliere prin asigurarea unui service de specialitate adecvat pentru produsele si sistemele noastre de cea mai buna calitate.

Tomoiu Gabriela a ales acest brand pentru aproprierea lor de clienti si pentru calitatea produselor oferite. Daca vrei un camin sigur si ideal pentru tine si familia ta, alege sa colaborezi cu Gabriela Tomoiu  si Knauf !

Avem instalatii tehnice moderne si intotdeauna reusim sa ne adaptam celor mai noi tendinte din acest domeniu.

Viitorul se afla in si in mainile angajatilor motivati şi foarte talentati. Compania noastra reprezinta spiritul unitatii la fel ca o  familie: sa invatam unii de la altii, sa fim o echipa, sa ne impartasim cunostintele, sa preluam rolul de mentor, sa folosim metode de rezolvare directe si rapide ca sa realizezi ceva deosebit.
Oriunde s-ar afla compania Knauf promovează un singur lucru: eficienta in contructii!

Doresti sa construiesti sau sa renovei casa visurilor tale? Esti in cautarea unor solutii care sa satisfaca cerintele tale si ale familiei tale la cel mai inalt grad de confort? Faci proiecte de viitor si vrei sa alegi pentru acestea cele mai bune materiale de constructie?

Noi iti oferm – mai mult decat materiale – solutii pentru toate tipurile de amenajari. Sistemele noastre sunt dezvoltate sa raspunda la cele mai exigente cerinte in materie de finisaje. Asa ca nu ezita sa apelezi la noi!

Fise tehnice complete, fisiere de detalii CAD, modele de calcul pentru diverse sisteme,  toate acestea va stau la dispozitie pentru a va oferi un suport tehnic cat mai aproape de asteptarile dumneavoastra.

Unul dintre cele mai bune produse ale noastre este gipsul, el fiind conform functiei si efectelor foarte asemanator pielii omului.
Tencuielile Knauf  indeplinesc cerintele cele mai inalte: caldura placuta, reglarea umiditatii, limita de insensibilitate si modelare atractiva a suprafetelor. Asta inseamna pereti naturali, frumosi pentru o viata de comfort.

Materialele de constructii pe baza de gips sunt intotdeauna resimtite ca ceva cald. In acest caz, sentimentele nu inseala: gipsul dispune de o capacitate redusa de  conductivitate a caldurii, materialele de constructii pe bază de gips aplicate pe peret, inmagazinand caldura în casa.

Asa ca apeleaza la noi pentru o casa sanatoasa, curate si calduroasa! Alege rezistenta, profesionalismul si inovatia! Aceste trei lucruri sunt tot ce ai nevoie pentru ca tu ai parte de un camin in toata puterea cuvantului!

admin

admin