Tompack – Avantajele ambalajelor din carton ondulat!

carton ondulatAmbalajul este unul dintre elementele care pot atrage si convinge consumatorii sa cumpere o marca, fiind astfel o componenta importanta in procesul de marketing. Totodata, ambalajul are si multe alte roluri, care pot varia in functie de marca si de categorie. Nu in ultimul rand, ambalajul indeplineste un rol functional de a acoperi si proteja continutul produsului atat in magazin, cat si in casa cumparatorului. Unul dintre aceste ambalaje, poate cel mai popular, cu roluri multiple este si cel din carton ondulat. In ultimul timp, observam cum cutiile din carton au devenit tot mai populare si cu o utilitate tot mai mare. Acestea pot fi folosite de catre companii ca si ambalaje pentru produsele comercializate, dar si pentru transport, depozitare sau mutat.  O firma din Romania care este specializata in producerea de ambalaje din carton ondulat este Tompak din Craiova.

Pentru producerea acestor materiale extrem de utile, firma detine utilaje de ultima generatie pentru caserare si stantare. Calitatea serviciilor Tompak este demonstrata de un portofoliul foarte bogat de clienti, printre care companii importante precum: Boromir, Top Gel, Dr Fursec, Ruris, Leonardo, Solarex, Tualfast.

Ambalajul are un rol important ca vehicul informational, continand detalii despre ingrediente, modul de folosire, depozitare, aportul nutritiv si pret. Cumparatorii trec pe langa sute de marci atunci cand viziteaza un magazin, iar factorii estetici sunt esentiali pentru a face ca marca sa iasa in evidenta, pentru a capta atentia cumparatorilor si a face ca utilizatorii sa o poata gasi cu usurinta. Ei bine, aceste cutii din carton ondulat sunt menite sa ofere protectia necesara produselor comercializate, precum si aspectul necesar atragerii clientilor.

Cartonul ondulat Tompack este un material complet, performant, de design in sistemul manufacturier si de distributie. Acesta este preferat ca material de impachetat deoarece pe langa faptul ca este usor si durabil, acesta va mai ofera o gama extinsa de avantaje:

Pretul avantajos: In general, costul cartonului este intre 1-4% din costul marfii care este impachetata. Costul mainii de lucru pentru a produce, umple si muta cutiile este scazut, la fel si costul transportului. Eficienta utilizarii cartonului ondulat este sporita atunci cand acesta este folosit pentru transport, depozitat si publicitate, aceasta fiind o tendinta moderna in depozite sau magazine en-detail.

Rezistenta protectoare: Ambalajele din carton ondulat imbina rigiditatea structurii cu calitati superioare de protejare. Acestea ofera siguranta in orice conditii de transport: rezista impactului, caderii, vibratiilor si in acelasi timp asigura distributia greutatii astfel incat incarcatura sta fix, indiferent de mijlocul de transport.

Aspect estetic placut: Ambalajele si cutiile din carton ondulat sunt panouri mobile care creaza o anumita imagine a produsului oriunde ar fi. Atrage atentia, poate fi instalat rapid si la sfarsitul campaniei poate fi reciclat.

Ecologic: Fiind realizat din resurse naturale, este unul dintre cele mai ecologice produse, avand o rata de reciclare mai mare decat orice material de impachetat. In plus pentru imprimarea lui se foloseste in special cerneala pe baza de apa, evitandu-se cerneala pe baza de plumb si solventi care polueaza aerul si apa.

In paralel cu produsele din carton pe care le comercializeaza, firma din sud-vestul tarii presteaza si alte servicii cum ar fi: proiectare si dimensionare cutii, design grafic, caserare, stantare, plastifiere, transport paletizat cu mijloace proprii si in functie de cantitate, Tompack poate asigura transportul produselor la destinatie.

Datele de contact:

Craiova, Dolj, Bdul. N. Romanescu, nr. 112

Tel: 0744-698439 / 0788-637775

Comercial : 0721-276291

Productie : 0788-645970

Email : tompack2009@yahoo.com

tomarco.exim@yahoo.com

Articol oferit de 2biz.ro.