Tompack: avantajele ambalajelor din carton ondulat

Tompack: avantajele ambalajelor din carton ondulat

Tompack: avantajele ambalajelor din carton ondulatAi nevoie de o solutie eficienta si in acelasi timp cat mai estetica pentru a-ti ambala produsele comercializate? Una dintre cele mai bune si mai utilizate variante la care poti apela este folosirea de ambalaje confectionate din carton ondulat. Acestea prezinta o serie de avantaje, care cu siguranta te vor incanta. Citeste in continuare articolul si descopera si tu toate beneficiile pe care ambalajele din carton ondulat ti le pot aduce.

Informatii utile despre ambalajele din carton ondulat

Ambalajele confectionate din carton ondulat sunt produse finite, care se obtin din procesarea cartonului ondulat. Ce este cartonul ondulat? Acesta este un tip de hartie mai groasa si rigida. Cartonul ondulat poate fi alcatuit din 3, 5 sau chiar 7 straturi, alegerea numarului depinzand de greutatea produsului care va fi transportat, dar si de gradul de protectie care ii este necesar.

Ce se poate confectiona din carton ondulat? Din acest tip de carton se pot face role si placi, cutii pliante, cutii telescopice, cutii tip dosar, cutii glisante, cutii rigide, cutii gata lipite, dar si accesorii interioare pentru toate aceste tipuri de cutii cum sunt captuselile sau divizoarele.

Pentru ca toate ambalajele din carton ondulat sa fie cat mai atragatoare pentru clienti este foarte utilizata imprimarea acestora cu una sau mai multe culori, prin flexografie sau serigrafie, dar si prin caserare.

Care sunt avantajele ambalajelor confectionate din carton ondulat? Iata o lista cu toate acestea:

– Au masa mica;

– Sunt inodore si insipide, ceea ce este foarte bune in cazul transportului de alimente;

– Sunt rezistente la gaze, uleiuri, alcool, acizi, esteri, baze slabe si eteri;

– Capacitate de ambalare superioara;

– Gradul de protectie oferit produselor pe care le trasporta este avansat, datorita supletii si elasticitatii reusind astfel sa absoarba toate socurile din timpul transportului;

– Iti ofera posibilitatea de promovare prin decorarea la exterior;

– Cutia se poate plia, deci faci economie si la spatiu atunci cand nu mai ai nevoie de ea;

– Costul de fabricatie este mai mic in comparatie cu cea a lazilor de lemn;

– Materialul este 100% reciclabil.

Tompack – partenerul ideal in ambalarea produselor

Acum ca ai aflat ce este cartonul ondulat si care sunt avantajele acestuia cand vine vorba de utilizarea lui in ambalare, te intrebi de unde ai putea face si tu rost de astfel de ambalaje, care sa dea un look cat mai ingrijit intregii tale afaceri?

Ei bine, raspunsul este unul extrem de simplu. Este vorba despre Tompack. Aceasta companie din Craiova si-a castigat un binemeritat renume in toata tara, iar in portofoliul companiei se pot numara nume importante precum Boromir, Leonardo sau Top Gel.

Astfel, Tompack iti ofera o varietate de ambalaje din carton ondulat, de calitate, usoare, netede, frumos inscriptionate si sunt si usor de manipulat. Deci, pe langa partea practica, cuTompack avantajele ambalajelor din carton ondulat1 ambalajele de la Tompack vei beneficia si de o estetica deosebita, caci se stie ca si ambalajul conteaza, chiar daca multi vor sa creada altceva.

Important este ca toate aceste ambalaje sunt rezistente, iar marfa ta va sta in siguranta in interiorul acestora si va putea fi transportata usor. In plus, ambalajele din carton ondulat sunt si 100% reciclabile.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege ambalaje din carton ondulat Tompack. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tompack? Suna la numerele 0788-637.775 si 0744-698.439 sau trimite un e-mail pe adresa tompack2009@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.