Top 5 incalzitoare de la Sigma Tools

Top 5 incalzitoare de la Sigma Tools

Incalzitoare de top iti sunt puse la dispozitie de catre firma Sigma Tools. Daca esti in cautarea unei solutii pentru incalzirea spatiilor, Sigma Tools iti ofera incalzitoare ce functioneaza cu ajutorul energiei electrice, a lemnului sau a uleiului uzat. Cu ajutorul acestor incalzitoare, problemele tale legate de incalzirea spatiilor de lucru sau depozitare vor fi rezolvate in cel mai scurt timp si cu costuri reduse.

Incalzitoare – ce sunt aceste echipamente?

 

Top 5 incalzitoare de la Sigma ToolsIncalzitoarele sunt echipamente moderne, deosebit de fiabile, pe care le poti folosi pentru incalzirea spatiilor pe timp rece. Cu ajutorul lor vei rezolva problema incalzirii acolo unde nu poti asigura incalzirea spatiilor prin metodele clasice cu centrale termice.

Incalzitoarele au avantajul mobilitatii, practic le poti muta dintr-un loc in altul, ele nefiind legate la conducte sau alte echipamente care sa le faca statice.

Poti opta pentru una din variantele comercializate de catre firma Sigma Tools, variante ce sunt alimentate cu energie electrica, lemne sau ulei uzat.

Incalzitoare – tipuri constructive dintre care poti alege

Daca vrei sa ai parte de calitate, poti opta pentru un incalzitor sau mai multe din oferta bogata pe care firma Sigma Tools o are pentru tine. In continuare iti vom prezenta tipurile de incalzitoare dintre care poti alege solutia cea mai avantajoasa pentru tine:

– Incalzitoare cu lemne – folosesc ca si combustibil materialul lemnos, fiind utile pentru incalzirea spatiilor pe timp de iarna. Aceste incalzitoare sunt prevazute cu cos pentru evacuarea gazelor rezultate din urma arderilor, iar in felul acesta aerul incalzit este curat.

– Incalzitoare cu ulei uzat – folosesc ca si combustibil uleiul uzat. Acest combustibil, uleiul uzat, poate fi ulei de origine minerala, vegetala sau motorina. Incalzitorul HP115 marca Hiton comercializat de catre firma Sigma Tools este un echipament de generatie noua care prin performantele superioare oferite asigura o ardere completa a uleiului uzat.

– Radiatoare cu infrarosii – sunt incalzitoare care asigura o incalzire rapida cu ajutorul razelor infrarosii. Sunt echipamente deosebit de fiabile, au o greutate redusa fapt ce asigura Top 5 incalzitoare de la Sigma Tools1posibilitea mutarii lor dintr-un spatiu in altul, intr-un mod foarte usor. Aceste echipamente functioneaza cu ajutorul energiei electrice. Radiatoarele cu infrarosii genereaza caldura fara emisii de fum sau praf, fiind o solutie deosebit de eficienta.

– Aeroterme industriale – sunt un tip de incalzitoare care functioneaza cu ajutorul energiei electrice. Au avantajul de a fi portabile si deci se pot muta cu usurinta. Functioneaza pe principiul incalzirii aerului cu ajutorul energiei electrice, aer care este raspandit in spatiul destinat incalzirii cu ajutorul unui ventilator incorporat. Prezinta siguranta in exploatare si datorita termostatului incorporat in aeroterma.

– Generatoare aer cald – sunt echipamente destinate incalzirii spatiilor, aceste generatoare de aer cald fiind dotate cu echipamente ce asigura o buna protectie in timpul folosirii lor. Generatoarele de aer cald comercializate de Sigma Tools sunt produse de catre firma Master si functioneaza cu motorina.

Apeland la incalzitoarele Sigma Tools vei beneficia de produse de calitate superioara, la preturi deosebit de avantajoase pentru tine. Specialistii acestei firme te vor ajuta sa achizitionezi incalzitoarele care se incadreaza in nevoile tale.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege incalzitoare de la Sigma Tools. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Sigma Tools? Pentru detalii, suna la numarul 0722-548.518 si 0747-662.953 sau trimite un e-mail pe adresa office@sigmatools.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.