Total Sign – Importator de echipamente in industria publicitatii extrem de variate!

Importator de echipamente in industria publicitatiiCuloare, jocuri de lumini, fel si fel de nuante si iar culoare, iata o enumerare a elementelor pe care le vedem in jurul nostru atunci cand vine vorba de productia publicitara a diferitelor firme. Fie ca suntem sau nu specialisti in domeniu, atunci cand ne uitam in jurul nostru nu putem decat sa descoperim o abundenta de culoare si originalitate in abordarea sistemelor diferite de publicitate. Culorile si luminile dintre cele mai diverse au rolul de a atrage privirile oricui spre o anumita firma. Pentru ca stiu ce efect au asupra publicului, cei responsabili de productia publicitara vin si intensifica aceste efecte vizuale deosebite. Cum reusesc acest lucru ? Prin echipamentele din acest domeniu care exista pe piata interna, dar mai ales externa. Un importator de echipamente in industria publicitatii din Romania este firma Total Sign din Iasi. Aceasta companie importa si distribuie publicului larg o gama extinsa de produse destinate domeniului publicitar.

Importator de echipamente in industria publicitatii – echipamente deosebite pentru acest domeniu!

Modalitatile de confectionare ale unor elemente publicitare au devenit astazi deosebit de variate si inovative gratie unor alte elemente care joaca un rol secundar, insa extrem de important deopotriva la creatia imaginii publicitare. In aceasta categorie se incadreaza cu succes buretele dublu adeziv transparent. Gama de produse importate si comercializate de Total Sign cuprinde o paleta vasta de benzi dublu adezive. Acest tip de banda foarte rezistent este compatibil cu o multitudine de suprafete, precum plastic, PVC, carton, hartie plastifiata, polipropilena. Sistemul acesta de lipire este ideal pentru piesele din plastic extrudat care se doresc a fi montate pe diverse tevi, bare, panouri sau pentru montarea oglinzilor si a altor astfel de materiale care au nevoie de o prindere ferma si in acelasi timp estetica.

In ceea ce priveste structura, buretele dublu adeziv transparent are latimea de 800 mm, iar o rola poate avea dimensiunile de 19 mm cu 33. In plus, buretele dublu adeziv poate veni in grosimi de 1 mm sau 0.5 mm in functie de aplicatia careia ii este destinat. Acest tip de adeziv poate fi folosit atat in industria productiei publicitare, cat si industria mobilei, industria sticlei si aplicatii de montaj – oglinzi, displayuri, agatatori.

Alte echipamente pe care acest importator de echipamente in industria publicitatii vi le ofera!

Cu exceptia benzilor adezive, din gama produselor din industria publicitatii oferite de compania Total Sign se remarca foliile si  foliile reflectorizante, placile de plexiglas, bond, pvc, materiale pentru copertine, pentru inscriptionari, module cu leduri si utilaje precum cutter-plotter, prese termice si astfel de aparaturi. Toate aceste produse sunt de foarte buna calitate si sunt foarte rezistente la solicitari si la utilizare indelungata.

Dintre toate acestea, cele mai cautate par a fi benzile cu led. Stiute fiind avantajele oferite de acest sistem de iluminat, clientii incearca tot mai multe elementele care au in componenta led-ul. La Total Sign gasiti benzi cu leduri de diferite culori: verde, albastru, galben, rosu, alb rece sau alb cald. Aceste benzi pot fi utilizate in unele decoratiuni interioare, semnalistica, mobilier si nu numai. Banda poate fi decupata si conectata in module de cate trei leduri. Durata de viata a acestor leduri este in medie de 2 ani cu o functionare de 8 ore/zi. Se livreaza in role de cate 5 m. Nu exista termen de comparatie intre led si alte tehnologii precum lampile cu incandescenta sau lampile cu halogen. Corpurile de iluminat cu leduri au un randament mult mai ridicat si sunt mult mai eficiente.

Pe langa produsele enumerate mai sus, compania din Moldova va mai pune la dispozitie si o serie de servicii precum decupari cutter-plotter, decupare si gravura mecanica si chiar transport la sediu a marfurilor voluminoase.

Date de contact: 

Iasi, Str. Sf. Andrei Nr. 8-10

Telefon: (+4) 0232 / 215.265

Fax: (+4) 0232 / 227.318

Mobil: (+4) 0745 / 323.094

e-mail: office@totalsign.ro

comenzi@totalsign.ro

Articol oferit de 2biz.ro!