Absorbanti ecologici distribuiti de EcoQuality Services!

Firma EcoQuality Services previne si combate poluarea industriala

Firma EcoQuality Services previne si combate poluarea industrialaDaca esti in cautarea unor absorbanti ecologici, EcoQuality Services comercializeaza o gama variata de astfel de produse, conceputi pentru absorbtia si retinerea produselor petroliere si a altor lichide. Daca s-au produs accidente sau contaminari ce includ petrol, produse petroliere sau chimice, firma EcoQuality Services  ofera solutii pe care te poti baza pentru decontaminare si curatarea suprafetelor. Absorbantii ecologici sunt conceputi pentru absorbtia si retinerea produselor petroliere de pe suprafetele de lucru, de pe suprafata apei si a solului, drumurilor s.a.m.d. Pentru deversarile de produse petroliere in apa, se folosesc absorbanti ecologici sub forma de rulouri, care, de obicei, sunt hidrofobe si se tracteaza si pe apa, sau sub forma de lavete absorbante. EcoQuality Services furnizeaza absorbanti ecologici industriali de cea mai buna calitate, prin colaborarea cu Lubetech. Granulele indeplinesc standardele impuse prin Regulamentul de Siguranta a drumurilor si au interactiune chimica zero cu lichidele pe care le retin.

Avantajele absorbantilor ecologici!

Absorbantii ecologici se afla sub forma de granule de argila sau din celuloza si au o utilizare larga in domeniul industrial. Ele sunt produse din surse regenerabile si sunt inerte chimic, astfel ca respecta cu succes conditiile de protectie a mediului. Principiul de actiune este unul simplu: la imprastierea granulelor pe suprafata de ulei, hidrocarburi, petrol, pacura, acizi si alte substante, acestea absorb substantele nocive, marindu-si volumul. Granulele absorbante sunt fabricate de catre Lubetech, lider in tehnologia de control a scurgerilor accidentale de produse petroliere sau substante chimice. Acestea sunt rezistente la zdrobire, chiar si in starea de saturare si sunt concepute pentru zonele industriale interioare. Se folosesc cu succes la absorbtia uleiurilor, lichidelor pe baza de apa, combustibililor, lubrifiantilor si altor lichide industriale. Granulele comercializate sunt ecologice si au o eficienta ridicata. Sunt usor de manevrat si sunt un ajutor de baza in cazul scurgerilor sau varsarilor accidentale de lichide industriale. Granulele destinate pavajelor ofera o acoperire excelenta si au un risc minim de derapare, fiind realizate din minerale poroase. Granulele sunt printre cele mai cautate tipuri de absorbanti de hidrocarburi, pentru ca se umfla si retin lichidul, fiind rezistente la zdrobire. Cea mai buna tehnologie de absorbtie iti este disponibila la preturi excelente, prin EcoQuality Services.

Cine este compania EcoQuality Services?

Cu sediul in Bucuresti, compania EcoQuality Services ofera servicii complete de curatare a rezervoarelor petroliere precum si de colectare, reciclare sau eliminare a acestor tipuri de deseuri periculoase. In realizarea unor astfel de operatiuni sunt respectate intocmai normele de siguranta din acest domeniu, iar ca urmare a acestui lucru, procedeele de curatare, respectiv reciclare a produselor petroliere nu prezinta niciun pericol pentru mediul inconjurator sau sanatatea oamenilor. Vasta experienta acumulata in acest domeniu, personalul calificat si utilizarea celor mai performante echipamente reprezinta aspectele ce recomanda firma EcoQuality Services ca fiind cea mai buna alegere. Compania ofera si servicii de curatare a unor recipiente, cum ar fi bazinele, taieri ATEX, eliminarea reziduurilor petroliere din apa, decopertarea solului si alte asemenea. Pentru mai multe informatii acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei EcoQuality Services.

Datele de contact ale firmei EcoQuality Services

Adresa firmei: Calea Plevnei, Nr. 204-206, sector 6, cod 060016, Bucuresti

Telefon: 0744 377 378

Email: office@eqserv.ro