Transport funerar international

transport funerar international

transport funerar international

Pierderea unei persoane dragi reprezinta un moment greu pentru familie si prieteni. Din pacate exista cazuri in care persoana respectiva nu se afla in tara si atunci este necesara contactarea unei firme care sa ofere servicii de transport funerar international.

La ce companii specializate in domeniu putem apela pentru a solicita transport funerar international ?

Pe piata romaneasca activeaza mai multe companii care au ca principala activitate oferirea de servicii funerare complete. Insa nu la toate veti gasi si transport funerar international, deoarece majoritatea firmelor activeaza doar pe plan local sau regional. Una dintre companiile la care veti gasi servicii de calitate, complete si profesionale, inclusiv transport funerar international, poarta denumirea de Solomon servicii funerare. Echipa din cadrul acestei firme, in momentele pierderii unei persoane dragi va fi alaturi de dumneavoastra oferindu-va gama lor complexa de servicii funerare si ajutandu-va sa treceti peste acele momente grele, preluand sarcinile dumneavoastra organizatorice.

Care sunt principalele motive pentru care putem apela cu incredere la firma Solomon servicii funerare pentru transport funerar international ?

Recomandarea noastra este sa apelati cu incredere la compania Solomon servicii funerare in momentul in care doriti servicii funerare internationale. Care ar fi principalele motive? In primul rand, experienta este un prim avantaj, cei 10 ani de activitate punandu-si amprenta. In al doilea rand, aveti posibilitatea de a alege imediat un sicriu in functie de buget si de preferintele dumneavoastra si sa stabiliti detaliile pentru ceremonie. Serviciile lor sunt oferite non-stop, putand apela la ei imediat dupa ce ati aflat nefericita veste. Firma dispune si de o casa funerara unde puteti comemora persoana pierduta alaturi de alti prieteni si de alte rude. In plus, in cazul in care trebuie sa repatriati persoana respectiva, Solomon servicii funerare se poate ocupa de acest lucru, fiind o firma autorizata si calificata in transport funerar international.

Ce presupune pana la urma un transport funerar international ?

Referitor la transport funerar international trebuie sa stiti ca el presupune reguli speciale si stricte, documente speciale si firme autorizate care sa faca acest lucru. La firmele locale veti putea beneficia doar de transportarea persoanei decedate de la domiciliu sau de la spital la sediul companiei, apoi la capela unde se oficiaza serviciul de inmormantare si apoi spre cimitir. Insa transportul international presupune aducerea persoanei decedate din afara granitelor tarii catre orasul unde va fi inmormantat. Pentru aceasta exista si o legislatie stricta care reglementeaza acest lucru si o autoritate care urmareste respectarea ei, anume Politia Mortuara Europena. Solomon servicii funerare are personal autorizat care va rezolva toate situatiile prevazute de lege si cu ajutorul autovehiculelor speciale vor asigura un transport funerar international in conditii adecvate, cu profesionalism si discretie, indiferent de locatia unde s-a intamplat evenimentul. Intervalul normal de repatriere este de 72 de ore, cu exceptia cazurilor speciale; compania va tine cont de acest interval si va face tot ceea ce poate pentru a-l respecta. Ei au posibilitatea de a pune la dispozitia dumneavoastra si mijloace de transport pentru persoanele ce doresc sa participe la inmormantare.

Cum putem solicita un transport funerar international?

Programul de functionare al companiei Solomon servicii funerare este unul non-stop, putand apela la ei oricand. Ei au doua sedii, unul in Dumbraveni si altul in Sighisoara. Puteti accesa site-ul- solomonserviciifunerare.ro, iar acolo veti gasi adresele sediilor, numerele de telefon si adresa de e-mail, prin intermediul carora reprezentantii companiei sunt la dispozitia dumneavoastra, pentru a va fi alaturi in momentele grele din viata dumneavoastra. De asemenea, prin intermediul datelor de contact puteti cere informatii mai detaliate cu privire la transport funerar international.

admin

admin