Broderie computerizata

broderie computerizata

broderie computerizata

Broderia reprezinta o arta cu o traditie foarte veche,care se pastreaza si in zilele noastre, in diverse forme. Broderia este cel mai rezistent si elegant mod prin care pot fi personalizate produsele textile si diverse materiale. In cazul in care aveti nevoie de broderie computerizata si nu stiti la ce firma sa apelati, puteti sa aveti incredere in serviciile oferite de Fortune Brod din Cluj.

Cine poate apela la broderie computerizata?

Fortune Brod se adreseaza mai multor tipuri de firme, societati, companii etc, care pot avea nevoie de broderie computerizata.

– Politie, Armata, Pompieri, Jandarmerie

– firme de paza si protectie

– spitale, clinici, farmacii

– agentii de publicitate

– cluburi sportive

– kinetoterapaeuti

– hoteluri, pensiuni, restaurante

– universitati, scoli, gradinite

– producatori de echipamente de protectie, de lucru etc

Care sunt avantajele conferite de broderie computerizata?

– durabilitate, rezistenta excelenta chiar si dupa numeroase spalari

– impact vizual deosebit

– calitate deosebita a produsului rezultat

– aspect unic, personalizat

Tipuri de broderie computerizata utilizate de catre cei de la Fortune Brod: slogan, marca, inscrisuri diverse, motto, sigla etc

Cine sunt cei de la Fortune Brod?

Aceasta firma clujeana si-a inceput activitatea, in urma cu mai multi ani, bazandu-se in primul rand pe pasiunea mai multor persoane pentru aceasta arta a brodatului. Echipa de aici este una broderie computerizata  talentata, foarte creativa si care realizeaza produse de o remarcabila calitate, la preturi foarte avantajoase. Serviciile firmei se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Fortune Brod dispune de cele mai performante si moderne echipamente, pentru ca rezultatele finale sa fie conform asteptarilor clientilor. Compania a realizat de-a lungul anilor mii de comenzi pentru clienti din intreaga tara, ceea ce inseamna ca munca specialistilor sai este apreciata la nivel national si foarte multe persoane folosesc produse cu broderie computerizata de la Fortune Brod. Principalele atuuri ale acestei firme sunt eficienta, seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea. Nu trebuie sa mai cautati in alte locuri servicii de broderie computerizata, ci puteti sa va bazati oricand pe sprijinul firmei Fortune Brod. Veti avea parte doar de produse de calitate.

Sfaturi de intretinere

Produsele personalizate prin broderie nu trebuie fierte si nu se spala cu inalbitori sau cu clor si se calca pe dos ori eventual, acoperite cu alta panza.

Pentru aceasta se recomanda folosirea de jachete, camasi, tricouri groase, tricouri polo, fleece etc. Puteti alege culoarea preferata si numarul de obiecte pe care doriti sa le imprimati.

Cum puteti sa ii contactati pentru comenzi de broderie computerizata pe cei de la Fortune Brod?

Pentru a lua legatura cu angajatii companiei clujene aveti la indemana mai multe posibilitati: prin e-mail, telefon, pe Facebook chiar. In masura in care timpul va permite, puteti sa mergeti la sediul din strada Jean Jaures, nr 13, municipiul Cluj Napoca. Pentru a beneficia de broderie computerizata de inalta calitate, optati pentru serviciile furnizate de firma Fortune Brod si cu siguranta nu veti avea decat motive de lauda. Cei interesati pot afla mai multe informatii despre firma si serviciile oferite, daca accesezeaza site-ul broderiicluj.ro

admin

admin