Transport marfa – Siguranta si rapiditate cu www.bctrans.ro

transport marfa

transport marfa

Pentru transport marfa intr-un timp rapid si conditii optime, ia legatura cu reprezentantii bctrans.ro! Ei iti vor pune la dispozitie toate informatiile necesare si te vor ajuta sa distribui marfa cat mai eficient si usor.

Transport marfa – Serviciu pentru clientii bctrans.ro

Pentru a-ti aproviziona clientii cu marfa, apeleaza la serviciile firmei bctrans.ro! Mergi la sediul ei sau suna la numarul de telefon mentionat mai jos. Indiferent ca trebuie sa transporti materiale pentru amenajari interioare sau pentru constructii, firma mentionata te poate ajuta!

De ce sa o alegi? In primul rand, intrucat ofera doua tipuri de transport marfa exact de care ai nevoie, si anume:

– cu autocamioane carosate cu si fara obloane. Acestea transporta maxim 20-24 de tone si sunt potrivite pentru materialele necesare la infrastructura si la lucrarile publice;

– cu autocamioane cu prelata. Pot fi incarcate cu maxim 20-22 de tone. Intrucat au tavan decopertabil, sunt recomandate pentru incarcari si descarcari laterale.

In al doilea rand, echipa firmei are o experienta de peste 16 ani in domeniul transporturilor rutiere, en-gros si en-detail, astfel ca le poate oferi clientilor transport marfa de calitate, la un pret foarte bun.

Oricand ai nevoie de ajutor, solicita consultanta de specialitate de la reprezentantii bctrans.ro. Acestia iti vor pune la dispozitie toata logistica necesara pentru transport marfa, constand atat in soferi profesionisti, cat si intr-o flota auto echipata cu tot ce trebuie. Aceasta din urma e compusa din camioane si autoutilitare sigure si performante, adaptate oricaror conditii de drum si oricarui tip de marfa. Mai mult, au incorporate si GPS-uri, cu ajutorul carora orice transport marfa poate fi monitorizat in timp real si fara vreo eroare.

bctrans.ro – Firma furnizoare de servicii de calitate superioara

Ai nevoie de transport marfa si nu stii la cine sa apelezi? Noi iti recomandam serviciile furnizate de bctrans.ro! Iata de ce sa optezi pentru ea:

– foloseste autoutilitare atat mici, cat si mari, de diverse tonaje. In functie de volumul, tipul si dimensiunile marfurilor, ti se va pune la dispozitie una mai mica sau una mai mare;

– orice transport are loc in conditii optime, neivindu-se nici un fel de problema;

– firma pune accent pe siguranta, promptitudine, discretie si calitate.

Mai trebuie spus ca toti clientii de pana acum ai bctrans.ro s-au declarat mai mult decat incantati de serviciile primite.

Iata ce mai trebuie sa stii despre bctrans.ro:

– autoutilitarele din dotare sunt pregatite si autorizate inclusiv pentru drumuri internationale;

– poti solicita transport agabaritic si transport special.

Transportul agabaritic se face fie cu remorchere de 30 de tone, fie cu cele de capacitate de 46 de tone (care se pot extinde pana la 20 de metri). In categoria transport special sunt incluse: produsele pentru industria siderurgica, substantele toxice, echipamentele navale, substantele radioactive, buldozerele, gazele si lichidele inflamabile, rezervoarele, grinzile din beton s.a.m.d.

Solicita o oferta pentru transport marfa de la firma bctrans.ro! Ti se vor pune la dispozitie masini dotate cu tot ce trebuie si soferi profesionisti, cu experienta in domeniu. Astfel, vei avea garantia ca marfa iti va ajunge la destinatie in conditii optime.

 

admin

admin