Case de marcat ieftine de la ECR Distribution

Case de marcat ieftine de la ECR Distribution

Case de marcat ieftine de la ECR DistributionCase de marcat fiscale sunt obligati sa aiba si sa le utilizeze toti agentii economici care presteaza servicii sau care livreaza bunuri, caracterul activitatilor fiind permanent.

Daca esti si tu in cautare de case de marcat, trebuie sa stii faptul ca nu le poti achizitiona decat de la distribuitorii autorizati, cum este si ECR Distribution. Urmatorul pas dupa cumparare este inregistrarea casei de marcat in Registrul de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate, urmat de fiscalizarea ei, care trebuie sa aiba loc inainte de a-ti incepe activitatea propriu-zisa.

Exista insa si cateva exceptii de la utilizarea unei case de marcat fiscale, si anume: transportul public in interiorul unui oras, vanzarea de bilete de acces la spectacole, muzee si multe altele asemanatoare, profesiile libere, vanzarea de obiecte de cult, comertul cu amanuntul, serviciile de instalatii care se efectueaza la domiciliul clientului, lucrari de constructii, servicii medicale sau servicii CFR.

Clasificare case de marcat

 

Casele de marcat se impart in 3 mari categorii:

1. Case de marcat electronice, care au o structura inchisa, izolata. Acest gen de case de marcat functioneaza izolat, adica nu se pot conecta la un calculator. Sunt dotate cu un hardware dedicat, baza de date proprie si numar fix de functii. Modulul fiscal se integreaza, desigur, in hardware-ul propriu.

2. Case de marcat electronice conectate la un calculator. Au o interfata ce permite conectarea casei de marcat fiscala cu un calculator, insa din pacate interfata poate furniza un set limitat de comenzi.

3. Case de marcat eletronice computerizate. La baza acestor case de marcat fiscale sta o structura standard de calculator, caruia i se aplica o placa fiscala. Este cel mai indicat model, fiind practic si usor de utilizat.

Pe langa aceste case de marcat fiscale, se mai pot utiliza si imprimante fiscale sau terminale care au functii asemanatoare cu casa de marcat.

Este important sa retii ca toate casele de marcat fiscale se achizitioneaza impreuna cu un program aplicativ avizat.

De unde cumpar case de marcat?

 

Direct de la ECR Distribution. Aceasta este o companie din Timisoara si este avizata de Ministerul de Finante pentru a comercializa case de marcat fiscale tuturor agentilor economici Case de marcat ieftine de la ECR Distribution1care au nevoie de aceste produse.

Printre marcile comercializate de catre ECR Distribution, online, se numara: Elka, Sapel, Datecs Activia, Eltrade sau Acla, fiind marci recunoscute pentru calitatea lor deosebita. Sunt modele practice, rezistente, de ultima generatie.

Si pentru ca adesea nu-ti poti permite sau nu doresti sa investesti intr-o casa de marcat noua, ECR Distribution iti pune la dispozitie si case de marcat second-hand. Acestea nu sunt stricate, ci sunt un model de o generatie mai veche, care insa functioneaza perfect si pot fi utilizate cu succes in magazinele mici si medii, acolo unde traficul nu este atat de mare ca intr-un supermarket.

Pentru fiecare casa de marcat primesti garantie si post-garantie, iar la nevoie poti incheia si servicii de servisare pe toata perioada utilizarii acesteia. Echipa ECR Distribution repara toate defectiunile aparute, insa se ocupa si de inregistrarea articolelor pe care le comercializeaza.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege case de marcat de la ECR Distribution. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele ECR Distribution? Pentru detalii, suna la numarul 0356-469.500 sau 0744-629.434.

Articol oferit de 2biz.ro.