Transportul de valori se desfasoara in siguranta cu Night Guard Security

640Cand mergem cu autobuzul sau cand ne aflam in spatii aglomerate stam tot timpul cu mana pe geanta in care avem portofelul, actele si bunurile de valoare. Atunci cand calatorim cu trenul suntem sfatuiti sa ne supraveghem cu atentie bagajele.

Persoanele rau intentionate sunt pezente peste tot: in spatiile publice, pe strada, in zonele aglomerate si pe strazile pustii. Vom incerca tot timpul sa ne protejam locuintele, banii si obiectele de valoare, indiferent daca ne aflam la noi acasa, la serviciu, pe strada sau intr-o statiune de vacanta.

Instituriile statului organizeaza campanii de informare cu privire la modul in care ne putem proteja de persoanele periculoase. Facem tot posibilul sa ne ferim de situatiile neplacute, dar uneori avem nevoie de sprijinul si de consilierea unor specailisti. In astfel de situatii ne stau la dispozitie reprezentantii companiei Night Guard Security.

Transport valori in conditii de siguranta

Night Guard Security e o firma din Bucuresti care asigura servicii de protectie, paza si monitorizare pentru persoane fizice, spatii industriale, spatii comerciale si institutii publice. De asemenea, reprezentantii companiei pot asigura paza in timpul unor evenimente la care participa multi oameni. In aceasta categorie intra concertele si competitiile sportive.

In viata de zi cu zi evitam sa scoatem de la bancomat o suma mai mare de bani. Ne simtim in siguranta daca tinem banii intr-un cont bancar. Aproape nimeni nu-si mai tine economiile la saltea. Torusi, sunt situatii in care trebuie sa transportam bani sau bunuri de valoare. Acum putem sa trecem peste aceste momente fara incidente, pentru ca firma Night Guard Security ne ofera servicii de transport valori.

Insa angajatii bine pregatiti ai companie nu se cupa doar de transport valori. Ei ofera celor interesati si servicii de monitorizare a imobilelor, paza pentru diferite spatii (sedii de birouri, locuinte, spatii comerciale), consultanta in ceea ce priveste securitatea, escorta VIP, proiectare, instalare si intretinere de sisteme de securitate si monitorizare GPS.

Night Guard Security ofera servicii de transport valori la cele mai inalte standarde

Daca trebuie sa transporti obiecte valoroase pe o distanta oarecare si iti doresti ca totul sa decurga fara incidente nu e o idee buna sa apelezi la masina personala sau la bunavointa unui vecin care nu e specialist in securitate. Apeleaza la firma Night Guard Security si specialisti bine antrenati si pregatiti iti vor oferi cele mai bune servicii de transport valori.

Transportul se realizeaza cu masini dotate cu tot ce e nevoie pentru ca orice transport valori sa se desfasoare in conditii de siguranta. Echipajul tine legatura cu dispeceratul, asa ca in cazul unui eveniment neplacut vor fi chemate forte suplimentare care vor interveni rapid.

Pentru monitorizarea bunurilor imobile specialistii companiei proiecteaza si instaleaza sisteme antiefractie, sisteme de interfonie si de interfonie video, sisteme anti-incendiu si sisteme de control al accesului. Ei se ocupa si de intretinerea si repararea acestor sisteme. La ei poti apela atunci cand te afli in cautarea celor mai bune masuri de protectie a bunurilor tale sau chiar a persoanelor.

Compania isi propune sa inlocuiasca, pe cat posibil, factorul uman cu tehnica de securitate, ceea ce duce la reducerea cheltuielilor.