Trenduri corpuri iluminat LED pentru 2016

Trenduri corpuri iluminat LED pentru 2016

Corpurile de iluminat sunt vitale in amenajarile interioare, putem sa le numim chiar inima amenajarilor deoarece ele sunt cele care pun in valoare toate elementele de design si dau, in acelasi timp, relief si adancime oricarei incaperi.

Trendul in iluminat pune accent pe corpuri iluminat LED deoarece se doreste ca in materie de iluminat fixturile sa reuseasca sa-si depaseasca statutul functional, sa dea caracter spatiului iluminat, sa te ajute sa faci economie si sa fii si trend si cu moda eco care are in prim plan repectarea naturii si, implicit, a noastra!

De ce corpuri iluminat LED?

 

Trenduri corpuri iluminat LED pentru 2016Trenduri corpuri iluminat LED pentru 2016 reusesc sa revolutioneze designul interior si sa transforme orice incapere a locuintei tale intr-un spatiu elegant, rafinat, de-a dreptul miraculos. Si cum tehnologia s-a ieftinit astfel incat a devenit foarte accesibila, designerii de interior au o mai mare libertate de creatie imbinand utilul cu placutul rezultand astfel corpuri iluminat LED.

Toata lumea isi doreste sa economiseasca, asta este clar. De ce nu ai folosi si tu corpuri de iluminat cu LED care nu numai ca sunt economice, dar nu-ti afecteaza nici calitatea vietii de pana acum, ba dimpotriva sunt si ecologice? Tehnologia LED a devenit foarte apreciata din aceste considerente si tot mai multi romani o intrebuinteaza pentru locuintele personale.

Deci, printre avantajele corpurilor de iluminat cu LED se numara:

– Consumul redus de energie;

– Durata mare de viata;

– Nu emit raze ultraviolete si nici infrarosii;

– Au stabilitate cromatica;

– Nu sunt toxice;

– Au putere foarte mare si pot inlocui cu succes becurile incandescente traditionale sau chiar pe cele cu halogen;

– Consumul redus de electricitate te rasplateste cu o factura mult mai mica de la luna la luna;

– Sunt de viitor fiind eco friendly;

– Sunt rapide in utilizare, astfel incat poti stinge sau aprinde becurile cu LED in mod individual;

– Intensitatea este variabila;

– Poti opta pentru culori variate, de la alb foarte intens si pur pana la culori saturate;

– Nu folosesc filtre de culoare;

– Rezista la socuri mecanice;

– Aprinderea este instantanee;

– Degaja caldura intr-un mod redus;

– Fluxul luminos este directionat;

– Durata de viata a acestei tehnologii este foarte ridicata;

– Dimensiunile mici le face corpuri de iluminat elegante.

Corpuri iluminat LED RR Trading Group, o investitie in viitor

 

Modele variate de corpuri iluminat LED gasesti de vanzare in magazinul online RR Trading Group. De la becuri si proiectoare LED pana la tuburi, spoturi incastrate, spoturi aplicate, Trenduri corpuri iluminat LED pentru 20161panouri, proiectoare pe sina, benzi, sina, spoturi pentru mobilier, lampi birou, iluminat stradal, spoturi pavaj si high bay industrial, la RR Trading Group le gasesti pe toate.

RR Trading Group iti propune astfel corpuri de iluminat cu LED pentru locuinte rezidentiale, pentru spatii comerciale, institutii publice, scoli, gradinite sau mall-uri. Calitatea superioara a produselor RR Trading Group este recunoscuta de catre toti clientii, iar preturile sunt competitive.

Daca ai nevoie de consiliere sau sfaturi in alegerea corpurilor de iluminat LED potrivite nu ezita sa contactezi echipa RR Trading Group care va veni cu propuneri personalizate, adaptate cerintelor si nevoilor tale.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege corpuri iluminat LED de la RR Trading Group. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele RR Trading Group? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0766-592.832 si 0723-270.111 sau trimite un e-mail pe adresa comy_muresan@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.