Incaltaminte de protectie – Calitate si preturi foarte bune la Mabo Invest!

957a578c9c70a1b59b888f9d8c6ee3f0Acorda atentie sporita vietii tale! Ca sa nu ti se intample nimic rau cand lucrezi la reteaua de electricitate, ai nevoie de incaltaminte de protectie. Achizitioneaz-o din oferta Mabo Invest! Indiferent de domeniul tau de activitate, in catalogul online al acestei firme vei gasi produsele necesare pentru desfasurarea sarcinilor de serviciu in conditii optime!

Incaltaminte de protectie pentru diverse domenii

Personalul medical al fiecarei clinici sau spital are nu doar uniforma de serviciu si halate speciale, ci si incaltaminte de protectie. Da, acei pantofi ori saboti albi, cu care sunt incaltati si doctorii, si asistentele, reprezinta, de fapt, o incaltaminte speciala. In functie de anotimp, ei poarta: sandale, pantofi, saboti si bocanci. De ce? Intrucat nu au voie sa lucreze si nici sa intre in laboratoare si in salile de operatie sau la Terapie Intensiva cu incaltaminte de strada, dar si pentru ca le asigura confort sporit pe parcursul turelor.

Iata cateva informatii utile despre oferta de incaltaminte de protectie necesara cadrelor medicale:

– e de culoare alba sau neagra;

– talpile sprijina tot corpul si asigura o deplasare foarte usoara si confortabila, intrucat au forma ergonomica;

– captuseala e din material textil sau din piele;

– piciorul se simte confortabil in incaltaminte de protectie inclusiv vara, intrucat fetele sunt perforate, iar acest lucru asigura aerisirea;

– in plus, tot fetele pantofilor si sabotilor sunt facute dintr-un material semipermeabil si antibacterian;

– in anumite cazuri, personalul medical poate incalta inclusiv pantofi cu protectie cu bombeu.

Incaltaminte de protectie este absolut necesar sa aiba si muncitorii din domeniul telecomunicatiilor, dar si cei din cadrul companiilor de electricitate. Datorita faptului ca e creata special pentru a preveni accidentele de munca, la orice interventie pe teren, indiferent cat de nesemnificativa ar fi, ei trebuie sa fie dotati cu asa ceva. Spre exemplu, cizmele electroizolante nu trebuie sa lipseasca din masina si nici ciorapii de iarna, in timpul sezonului rece. De asemenea, fiind vorba de domenii in care se utilizeaza diverse echipamente cu volum sau greutate mare, pentru a preveni accidentarea, este bine ca muncitorii sa poarte incaltaminte de protectie cu bombeu metalic.

Informatii utile despre incaltaminte de protectie

Iata ce trebuie sa stie fiecare angajator inainte de a comanda incaltaminte de protectie de la Mabo Invest:

– previne accidentele de munca;

– este conceputa si facuta conform normelor si standardelor din domeniu;

– se foloseste atat pentru interior, cat si pentru exterior;

– asigura confort sporit in timpul deplasarii.

Oferta de incaltaminte de protectie de la Mabo Invest include: cizme electroizolante, sandale, pantofi, incaltaminte ESD si incaltaminte alba. De asemenea, in catalog sunt accesorii pentru acestea, cum ar fi: bombeuri, ciorapi (antistatici, flausati, de vara, de iarna), benzi autoadezive si branturi.

Detii o companie de telecomunicatii? Angajatii tai merg foarte des pe teren? Asigura-le conditiile necesare! Pentru a evita situatiile neplacute si pentru a nu-si pune in pericol viata, da comanda de la firma Mabo Invest de incaltaminte de protectie!

Date de contact

Adresa: Iasi, str. Apelor, nr. 1B, Iasi

Telefon: 0740.253.570, 0332.102.352