Umbrele terase pentru zile calduroase gasiti in oferta firmei Oblio Astrans

buz_1-1024x1024Detineti un business de succes si doriti sa atrageti si mai multi clienti catre serviciile firmei dvs.? Sunteti constient ca noua lege anti-fumat atrage fumatorii la terase, indepartandu-i de spatiile inchise? Vreti sa asigurati tot confortul clientilor dvs., creandu-le zone umbrite si racoroase? Aveti o mica terasa in gradina insa nu este dotata cu tot ce trebuie? Apelati la specialistii Oblio Astrans pentru cele mai frumoase si utile umbrele terase. Acestea va vor asigura clipe deosebite in anotimpul cald, atunci cand trebuie sa va feriti de razele soarelui, dar si de ploile de vara puternice si rapide.

Oblio Astrans – furnizorul numarul unu de umbrele terase din Romania

Pentru ca in ultimii ani a luat amploare fenomenul “iesitului la terase”, si romanii prefera sa isi petreaca foarte mult timp in compania prietenilor, a colegilor sau a cunoscutilor in aer liber, cunoasteti cu siguranta importanta montarii unor umbrele terase in locurile special amenajate. Umbrelele de acest tip trebuie sa fie realizate din materiale de cea mai buna calitate, pentru a nu permite razelor UV sa treaca prin ele, trebuie sa aiba un sistem facil de deschidere si de inchidere, sa fie usor de utilizat si suficient de mari incat sa acopere suprafata pe care vreti sa o acoperiti. Umbrelele terase sunt foarte importante atat pentru firmele de specialitate (baruri, cafenele, cofetarii, pizzerii, restaurante), cat si pentru clientii persoane fizice, care nu doresc altceva decat sa isi amenajeze un mic coltisor de Rai in gradinita.

Cu un portofoliu bogat de clienti de renume in Romania (Cora, Carrefour, Metro, Real), o echipa de specialisti bine pregatiti si foarte amabili, si o oferta de pret foarte avantajoasa, Oblio Astrans ramane furnizorul preferat al romanilor in  materie de umbrele terase. Achizitionarea unor umbrele terase publicitare este un pas foarte important, de asemenea, pe care il puteti face pentru afacerea dvs. Impactul vizual al acestora este foarte puternic, atragand clientii datorita caracteristicilor si avantajelor acestora. In primul rand, umbrelele terase, fie ele publicitare sau nu, sunt foarte rezistente la ploaie, vant si raze UV, se deterioreaza foarte greu, fiind durabile, sunt usor de montat si de demontat, si acopera exact suprafata pe care o doriti.

Creati-va terasa ideala cu umbrelele terase de la Oblio Astrans!

Sunteti convins ca daca va deschideti o terasa veti atrage si mai multi clienti ca pana acum? Va ganditi ca fumatorii s-ar putea strange pentru a-si savura cafeluta in liniste, alaturi de o tigara, sau ca atat tinerii cat si persoanele trecute de prima tinerete, s-ar bucura de o gura de aer proaspat dupa o zi caniculara, racorindu-se la o terasa? Atunci s-ar putea sa aveti dreptate! Dar tineti cont ca actiunile dvs. trebuie sa fie insotite si de achizitionarea unor produse compatibile, si aici mentionam umbrele terase de cea mai buna calitate, la preturi accesibile. Numai compania Oblio Astrans va poate satisface cerintele si exigentele in acest sens, oferindu-va o mare varietate de umbrele terase, in diverse forme, culori, dimensiuni, materiale.