Inchirieri incarcator frontal. Top 2 modele pe care si tu ar trebui sa le probezi

img_0046Ai nevoie de serviciul de inchirieri incarcator frontal? Underground Construct din Chitila iti pune la dispozitie doua modele de top dintre care poti alege in functie de necesitatile tale. Le vom prezenta pe scurt caracteristicile si avantajele pentru ca apoi tu sa alegi in cunostinta de cauza.

Inchirieri incarcator frontal O&K L20

Incarcatorul frontal model O&K L20 cantareste 12 tone, iar cupa are capacitatea de 2 metri cubi. Orenstein & Koppel, prescurtat in mod normal, “O & K”, a fost o mare companie de inginerie germana specializata in vehicule feroviare, scari rulante si echipamente grele. A fost fondata la 1 aprilie 1876 la Berlin de catre Benno Orenstein si Arthur Koppel, deci istoria brandului depaseste cu multa suta de ani.

Fiind initial o companie de inginerie generala, in scurt timp O & K a inceput sa se specializeze in fabricarea vehiculelor feroviare. Compania a fabricat, de asemenea, echipamente grele si scari rulante. O & K a iesit din afaceri feroviare in 1981, iar divizia sa de scari rulante a fost desprinsa de actionarul majoritar al societatii la momentul respectiv pe numele de Friedrich Krupp AG Hoesch-Krupp, in 1996, lasand compania sa se concentreze in primul rand pe fabricarea de masini de constructii. Afacerea de constructii-echipament a fost vanduta catre New Holland Construction, in acel moment facand parte a grupului Fiat.

Astfel, cu o istorie extrem de bogata, incarcatoarele frontale O&K L20 sunt o optiune cum nu se poate de inspirata. Puterea motorului este mare, anvelopele sunt standard, beneficiezi de aer conditionat, prindere rapida, brat telescopic si incarcator pivotant. Ce mai astepti, opteaza pentru inchirieri incarcator frontal de la Underground Construct, modelul O&K L20 ce te va cuceri din prima clipa.

Inchirieri incarcator frontal FIAT ALLIS, pe senile

Incarcatorul frontal FIAT ALLIS, pe senile, pe care Underground Construct ti-l propune are 10 tone greutate, iar cupa are capacitatea de 1,24 metri cubi.

Din 1974 pana in 1985 compania s-a numit Fiat-Allis, pentru ca intre anii 1985 si 1990 sa se numeasca Fiatallis. Acest brand producator de echipamente grele denumite si echipamente de constructii, vehicule de inginerie sau utilaje terasiere a scos pe piata incarcatoare frontale, buldozere, excavatoare, raclete si gredere. Chiar daca propriu-zis istoria Fiat-Allis incepe in anul 1974, totul a debutat cu Allis-Chalmers care nu a avut succes in anii 1950 si 1960. Concurenta a fost acerba si abia cu infiintarea Fiat-Allis, compania a inceput sa aiba succes.

In 1985 Fiat cumpara si actiunile Allis, iar compania se redenumeste Fiatallis. Cooperarea cu Hitachi a facut sa rezulte Fiat-Hitachi, un brand pentru cativa ani. Cert este ca de-a lungul anilor Fiatallis a renascut ca pasarea Phoenix din propria ei cenusa pentru ca astazi sa fie un brand de renume, apreciat si cautat pentru domeniul constructiilor.

Astfel, daca vrei sa inchiriezi incarcatoare frontale Fiatallis, pe senile, nu mai sta pe ganduri. Acest lucru este acum posibil si in Romania prin intermediul Underground Construct din Chitila care-ti propune pentru serviciul de inchirieri incarcator frontal la preturi deosebit de avantajoase, capacitati de ridicare excelente pentru a ridica repede si bine la standarde ridicate de calitate.