Victoria 94 Construct Ploiesti iti construieste lumea!

Ai nevoie de diverse lucrari de amenajari interioare ori exterioare? Vrei cel mai bun colaborator pentru placarea fatadelor sau pentru diverse fatade ventilate? Iti trebuie diferite produse de tamplarie sau sisteme de pereti cortina din aluminiu?

Le gasesti pe toate in oferta companiei Victoria 94 Construct din Ploiesti!

Avand 15 ani de experienta in domeniu, firma Victoria 94 Construct este un lider pe piata afacerilor de profil, calitatea serviciilor oferite partenerilor de afaceri fiind primordiala.victoria 94 construct

Compania Victoria 94 Construct iti pune la dispozitie, la cele mai avantajoase tarife de pe piata, servicii profesionale de amenajari interioare si exterioare, placari de fatade, fatade ventilate, dar si diverse lucrari de tamplarie ori sisteme de pereti cortina din aluminiu.

Toate produsele utilizate de profesionistii firmei Victoria 94 Construct sunt realizate din materiale de calitate superioara, fabricate de producatori renumiti, compania fiind certificata SREN ISO 9001:2001 pentru proiectarea, productia si montajul diferitelor ansamble si subansamble.

In oferta companiei Victoria 94 Construct vei gasi:

 • Lucrari de tamplarie si sisteme de pereti cortina din aluminiu
 • Fatade ventilate
  – Creaton
  – Trespa
  – Aluminiu composit (Alucobond)
  – alte materiale
 • Placari fatade termoizolante EPS
 • Amenajari interioare si exterioare de orice tip
  – compartimentari ghips-carton
  – tavane false si parchet
  – gresie si faianta
  – vopsitorii lavabile
  – diverse lucrari de amenajare la cheie a spatiilor interioare si exterioare

Victoria 94 Construct din Ploiesti este compania in care si-au dat intalnire adevaratii specialisti, acestia fiind mereu atenti la detalii si plini de idei, mereu gata sa iti indeplineasca toate cerintele sau dorintele.

Toate lucrarile purtand amprenta Victoria 94 Construct sunt de calitate superioara, acestea fiind executate la termenele stabilite, cu respectarea tuturor conditiilor contractuale.

O atentie deosebita este acordata de catre profesionistii companiei Victoria 94 Construct serviciului de placari fatade termoizolante, acestia realizand diverse lucrari de specialitate, pentru numeroase cladiri rezidentiale sau de tip business.

Daca te-ai decis sa iti izolezi cladirea in care locuiesti sau lucrezi, arunca o privire peste oferta generoasa a firmei Victoria 94 Construct.

Aici vei gasi diverse  sisteme de placari termoizolante ale fatadelor exterioare cu poliestiren expandat si ignifugat EPS, acestea fiind la mare cautare in ultima perioada.victoria 94 construct 1

Placarile termoizolate ofera atat o izolare perfecta a fatadelor, cat si protectie antiincendiu. Pe langa aspectul care se va modifica radical, scapi si de grija facturilor mari la incalzire.

E simplu, rapid, eficient! Apelezi la Victoria 94 Construct si vei beneficia de servicii profesionale de placari fatade exterioare, la tarife fara concurenta.

Toate lucrarile sunt realizate cu materiale profesionale, utilizandu-se echipamente si tehnologii moderne, de ultima generatie.

Pentru calitate si siguranta, pentru lucrari garantate si durabile, alege colaborarea cu un profesionist in domeniu, compania Victoria 94 Construct din Ploiesti!

Victoria 94 Construct iti construieste lumea!

Contact:

Judeţ: Prahova
Localitate: Ploiești
Adresa: Str. Doamna Stanca, Nr. 4
Telefon: 0744 336 747

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!