2 categorii aparte de creioane colorate de la Biroticus

2 categorii aparte de creioane colorate de la Biroticus

Ca bine le mai zice Feli, “lumea noastra e desenata in creioane colorate”, caci pana la urma de noi depinde modul in care ne vom colora fiecare moment al vietii. Tu esti cel care decide daca vei folosi culori vii si vei alege astfel sa vezi mereu partea frumoasa a lucrurilor sau vei folosi tonuri inchise ce te vor transforma intr-un pesimist convins. Astfel, daca vrei sa cumperi creioane colorate ca sa-ti infrumusetezi viata sau ca sa le folosesti la scoala sau la munca, Biroticus te asteapta cu 2 categorii aparte.

Creioane colorate din lemn

 

2 categorii aparte de creioane colorate de la BiroticusNumai cand rostesc cuvintele creioane colorate din lemn si le simt deja mirosul. Cel putin pentru mine amintirile au un puternic miros care ma poate rascoli pana-n cele mai adanci strafunduri ale fiintei mele.

Iti mai amintesti de gradinita si de orele de desen pe care le iubeai, de momentele in care-ti ascuteai creioanele si te colorai pe degete, de serile de iarna in care-ti asterneai pe o coala de hartie o parte din micul tau suflet de copil care-si lasa imaginatia sa zboare si sa creeze dupa proprile-i puteri? In acele vremuri nu aveai foarte multe optiuni, iar creioanele colorate erau din lemn, erau lucioase, iar varful se rupea adesea, insa erau cele mai frumoase creioane colorate deoarece-ti bucurau sufletul.

Creioanele colorate din lemn au ramas cele mai populare, chiar daca astazi exista si creioane cerate sau carioci, iar copiii le adora si le folosesc pentru a-si colora lumea dupa propria lor imaginatie. Practic, de cand te nasti, la cresa, la gradinita si la scoala si chiar si la munca, adult fiind, creioanele colorate te insotesc prin viata. Atat de mici, dar cu atat de mare insemnatate.

Vrei sa cumperi creioane colorate din lemn pentru tine, pentru copiii tai, pentru la job sau la scoala? Viziteaza magazinul online Biroticus si bucura-te de varietate si de preturi foarte bune. Cutii cu 12, 18 sau 24 de culori, creioane colorate mai groase sau mai subtiri apartinand unor producatori diferiti, toate aceste modele iti sunt puse la dispozitie de catre Biroticus.

Creioane colorate cerate

 

Ai nevoie de creioane colorate cerate? Acestea se utilizeaza uscate si au o consistenta de pasta. Se folosesc de catre cei carora le place foarte mult sa deseneze si sa creeze peisaje de vis. Poti chiar sa suprapui straturile de culoare si sa obtii astfel mai multe nuante si tonuri de culoare.

De asemenea, creioanele colorate se pot folosi si pe o suprafata umezita in prealabil, poti sa umezesti creionul sau sa-l razuiesti si sa-l aplici cu pensula. Imaginatia nu are limita, iar creioanele colorate cerate se folosesc si de catre cei mici, si de catre adultii creativi.

Cumpara creioanele colorate cerate de la Biroticus, aici vei gasi mai multe variante, cutii cu 12, 16 sau 18 culori diferite apartinand unor branduri diferite. Unele seturi iti sunt livrate si cu radiera si ascutitoare. Tot ce mai ai de facut este sa-ti dai frau liber imaginatiei si sa-ti creezi lumea ta in creioane colorate.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege creioane colorate de la Biroticus. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Biroticus? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0765-438.954 sau trimite un e-mail pe adresa office@biroticus.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.