AB Calipac te asteapta cu o gama diversificata de ambalaje carton

cutie-cu-etajAi nevoie de amblaje carton de calitate, cu un aspect estetic placut si care pot fi achizitionate la un pret avantajos? AB Calipac iti ofera toate acestea oricand ai nevoie!

AB Calipac este o societate romano-franceza care activeaza in domeniul fabricarii unei game diversificate de amblaje carton destinate promovarii eficiente si de bun gust. In principal, activitatea acestei companii este centrata pe fabricarea de ambalaje pentru cadouri si cofetarii. Pe langa acestea, compania de fata se ocupa si de cerintele ce vizeaza producerea de ambalaje pentru sectorul industrial, vestimentar si alte sfere de activitate.

Pentru ca specialistii de la AB Calipac stiu cat de mult conteaza ambalajul si cat de importanta este modalitatea de impachetare si prezentare a produselor, de aici vei beneficia oricand ai nevoie de ambalaje cea mai buna calitate realizate din hartie, carton duplex sau plastic transparent si care sunt deosebit de estetice si practice. Cu ambalaje carton de la AB Calipac cu siguranta vor fi puse in valoare toate produsele comercializate si, astfel, balanta ca inclina in favoarea achizitionarii.

Cu o experienta indelungata in domeniu si un portofoliu impresionant de modele si produse variate, aceasta companie pune la dispozitia clietilor solutii personalizate si complete pentru a garanta succes in afaceri.

Ambalaje carton – pastreaza-ti produsele intacte si intr-o forma de prezentare deosebita

AB Calipac iti ofera o gama variata de ambalaje carton, pentru ca tu sa iti poti promova produsele exact asa cum iti doresti. Pe langa diversitate, aceasta companie se mai remarca si prin fapul ca iti pune la dispozitie ambalaje carton la preturi deosebit de avantajoase si iti oferta garantia achizitionarii unui produs finit de calitate superioara.

Realizate din carton duplex, AB Calipa iti propune o gama de ambalaje carton ce se diferentiaza prin compartimentari, modele, dimensiuni si forme. Dintr-o gama atat de variata iti va fi imposibil sa nu gasesti si tu produsele care te intereseaza. Simple sau cu etaj, cu accesorii atasate, cu sau fara fereastra, orice client are posibilitatea de a achizitiona ambalaje carton intr-o paleta cromatica diversificata, in combinatii de culori sau intr-o singura nuanta. In special, aceste produse de la AB Calipa sunt destinate cofetariilor si ambalarii deliciilor din patiserii: cozonac, ciocolata, prajiturele, macarons, bomboane etc. Cu toate acestea, AB Calip realizeaza la cerere ambalaje carton duplex ideale si pentru alte sectoare de activitate.

Pe langa toate acestea, AB Calip ofera celor interesati servicii de profesionale de personalizare prin procedee specifice, obtinandu-se astfel produse 100% customizate. Toate comenzile vor fi onorate in cel mai scurt timp posibil.

Daca vrei varietate, calitate si preturi foarte avantajoase alege ambalaje carton de la AB Calipac. Pentru informatii suplimentare te invitam sa accesezi pagina de web abcalipac.ro.