Sejururi in Mamaia pentru toate buzunarele!

17e9ad5b233ad832fd225dd01c8978ceCat de placut e vara la mare! Soarele, marea cu valurile ei si nisipul fierbinte reprezinta reteta ideala pentru un concediu de vis pe timpul verii.

Daca sunteti in cautarea unei vacante la mare care sa nu se rezume doar la statul la plaja, atunci statiunea Mamaia este alegerea ideala. Aceasta detine una dintre cele mai mari plaje din intreaga Europa, intinzandu-se pe o suprafata de 10 km, intre Constanta si Navodari. Latimea plajei este in medie de 200 de metri. Nisipul este foarte fin, fara sa aiba pietre sau scoici in exces, iar intrarea in mare se face lin.

Statiunea Mamaia a inceput sa fie construita in 1905, iar treptat numarul oamenilor interesati sa-si petreaca vacanta aici, a crescut considerabil.  Perioada interbelica a reprezentat un apogeu in istoria statiunii, deoarce in aceasta perioada cei mai bogati oameni ai tarii, au construit mare parte din monumentele de arhitectura ce pot fi admirate si astazi. Perioada comunista a fost si ea una infloritoare deoarece s-au construit marile hotele ale statiuniii: Dorna, Astoria, Metropol, Riviera, Mercur, Bicaz, etc.

Cazare-Neptun-lk8pkDupa ’89 Mamaia a intrat intr-o perioada de declin. In ultimii 10 ani, autoritatile locale fac tot posibilul de a oferi din nou statutul de “perla a litoralului romanesc” acestei statiuni. Mamaia si-a schimbat complet infatisarea in ultimii ani, intrand intr-un amplu proces de modernizare si infrumusetare. Au fost plantati palmieri, s-a contruit o telegondola si s-au amenajat  fantani arteziene. Spatiul public a devenit  mai animant prin organizarea unor evenimente spectaculoase o data cu aparitia cluburilor si restaurantelor de lux. Turistii pot beneficia si de numeroase centre de agremenet, de parcul acvatic, de tersasele si gradinile linistite ale statiunii si de zonele de promenada Perla si Casino.

Pentru cei doresc sa-si petreaca vacanta in cea mai frumoasa si renumita statiune de pe litoral, Arcadia Events va pune la dispozitie cele mai bune oferte de cazare si pachete speciale. Arcadia Events este un portal de turism care ofera locuri de cazare in toate statiunile de pe litoral atat la hotele, pensiuni, vile cat si in apartamente de lux.

Cazarepelitoral.ro este un portal sigur de turism fiind intretinut de agentia de turism Arcadia Travel, membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor din Romania. Avantajul acestei agentii este faptul ca are sediul in Constanta, pastrand legatura in mod constant atat cu proprietarii unitatilor de cazare, cat si cu turistii.

imagesFaptul ca agentia este prezenta de peste 10 ani pe piata agentiilor de turism a facut ca aceasta sa cunoasca toate ofertele de cazare, pentru ca mai apoi sa stabileasca parteneriate de lunga durata cu proprietarii celor mai bune unitati de cazare din statiune. Aceste parteneriate au dus si la obtinerea celor mai bune preturi de cazare pe care le putea obtine o agentie. De aceea  Arcadia Events va pune la dispozitie cele mai frumoase si avantajoase locuri de cazare.

Portalul on-line prezinta detaliat toate unitatile de cazare pe care le propune, cu poze de calitate si cu preturi. Astfel, va veti putea planifica vacanta in liniste, avand timp sa studiati acasa in detaliu ofertele si sa o alegeti pe cea mai potrivita pentru gustul dumneavoastra!

Dupa ce ati ales unitatea de cazare dorita trebuie sa completati un formular on-line, iar vacanta dumneavoastra este rezervata! Este atat de simplu!

Sc Arcadia Events Srl

Adresa: Bvd 1 Mai, nr.1, bl.H9, sc.A, et.6, ap.22, judet Constanta

Mobil: 0723 292 038