Abil Service are grija de electrocasnicele tale

Abil Service are grija de electrocasnicele tale

Abil Service are grija de electrocasnicele taleAi o combina frigorifica si in ultima perioada ti-a creat numai probleme? Cauti un service specializat, in orasul tau, pentru reparatii de electrocasnice? Ti-ai cumparat un aragaz de ultima generatie, insa tehnica iti da batai de cap si acesta efectiv nu mai vrea sa porneasca? Masina de spalat rufe ti s-a stricat exact cand ti-era lumea mai draga si nu-ti poti permite sa o lasi nereparata, deoarece ai o familie numeroasa, iar hainele murdare apar mai ceva ca ciupercile dupa ploaie? In ajutorul tau vine firma Abil Service din Brasov, care iti pune la dispozitie serviciile sale calitative in domeniul reparatiilor de electrocasnice. Pentru Abil Service nu exista cuvantul imposibil, ci, aceasta companie reuseste intotdeauna sa repare orice aparat i-a fost incredintat. Daca ai nevoie de service sau piese pentru electrocasnice, acum stii la cine sa apelezi! Abil Service te asteapta!

Cu Abil Service electrocasnicele sunt in perfecta stare de functionare

Si tu faci parte dintr-o generatie care a beneficat, inca de mic, de avantajele electrocasnicelor, precum frigiderul, masina de spalat rufe si aragazul. In ziua de astazi este normal ca orice familie sa detina aceste aparate, care fac viata mai usoara, mai confortabila si te ajuta sa economisesti timp.

Insa, datorita tehnicii, toate aceste articole de uz casnic s-au “upgradat” si au devenit mult mai sofisticate. Acum, poti sa-ti cumperi combina frigorifica cu diverse functii, in locul clasicului frigider. Aragazul mamei pe butelie a fost inlocuit cu un aragaz cu plita si cuptor electric. Iar hota nu lipseste nici ea. Masina de rufe este inteligenta si are si functia de uscator. Sa nu uitam nici masina de spalat vase, care este o adevarata revolutie pentru gospodariile moderne.

Dar ce te faci cand aceasta aparatura se strica? Dependenta pe care a creat-o este foarte mare si nu mai poti renunta la ea. Tocmai de aceea exista si numeroase firme care se ocupa cu repararea electrocasnicelor. Daca esti din Brasov poti apela la Abil Service, care are o experienta de peste 10 ani in domeniu, iar echipa este una formata numai din oameni profi, care se instruiesc constant, astfel incat sa fie mereu la curent cu tot ce apare pe piata.

In cazul in care ai nevoie, nu ezita sa suni la Abil Service!

Combina frigorifica ti-e ca si noua!

Ai o combina frigorifica insa ea s-a stricat? Nu mai este nici macar in garantie? Esti din Brasov? Atunci suna repede la Abil Service si o echipa profi se Abil Service are grija de electrocasnicele taleva deplasa pana la tine acasa si va rezolva problema.

Echipa stie, inca din urma discutiilor telefonice, cam despre ce problema este vorba si s-a pregatit cu scule si cu piesele de schimb necesare, deci, tu nu mai trebuie sa astepti foarte mult timp pana cand combina ta va fi reparata.

Daca nu vrei sa faci deranj acasa la tine, poti sa-ti duci combina in laboratorul firmei, iar cu ajutorul aparaturei moderne cu care acesta este dotat, reparatia se va face in cel mai scurt timp posibil.

Printre serviciile pe care Abil Service ti le poate oferi se numara si inlocuirea radiatoarelor de racire, a filtrelor dezhidratoare sau a releelor de pornie. Echipa repara si usile, balamalele sau manerele. Daca este nevoie, face si reincarcari cu freon.


Daca doresti sa apelezi la servicii de reparatii combine frigorifice, ia legatura cu firma Abil Service. Pentru contact, suna la numerele 0746-824.290 si 0727-650.082 sau lasa un mesaj la sectiunea Contact.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi articole interesante si aici.