Accesorii de birou cu ectc.ro

accesorii birou

accesorii birou

Accesoriile de birou reprezinta acele instrumente si obiecte care se pot afla intr-o incapere, pe o masa sau langa masa de birou.Acele obiecte pot reflecta personalitatea individului si poti descoperi o alta parte a unei persoane pe care o stiai sau nu, in functie de lucrurile pe care le are pe birou.

Biroul poate avea ca accesorii:un scaun, o masa, un dulap, o veioza, un calculator sau laptop, o floare poate si o poza cu famila.

Daca accesoriile sunt ale unui birou de acasa, acestea se mai pot schimba cu altele pe parcurs.

De asemenea, accesoriile mai depind si daca persoana in cauza este barbat sau femeie.Daca acea persoana este barbat, nu isi doreste foarte multe lucruri in biroul sau si pentru el conteaza mai degraba sa isi deplineasca mai repede si mai bine sarcinile.Daca este vorba de o femeie, aceasta trateaza biroul ca pe o parte din viata ei si isi doreste ca munca ei depusa sa reflecte personalitatea ei, pun mai mult pret pe aranjarea biroului si unde trebuie sa stea fiecare accesoriu.

Un alt aspect important este si accesoriul de birou la pret mic numit floare fara de care femeile nu se pot lipsi.De aceea, in biroul acestora va sta intotdeauna un ghiveci sau o vaza cu flori pentru a da  camerei birolui o esenta de prospetime, miros placut, frumusete si naturalete.

Dulapul plin de acte si obiecte este un accesoriu important intr-un birou de munca,  cu ajutorul acelor documente persoanele care lucreaza acolo isi pot face mai bine treaba deoarece au in acle dulap o parte din lucrurile pe care le au nevoie pentru indeplinirea srcinilor.

De asemnea, cand persoanele care vin la munca si intra in biroul lor trebuie sa simta ca locul acela le apartine, de aceea si-l personalizeaza intr-un fel cu diferite obiecte.

Accesoriile de birou pentru acasa trebuia sa dea senzatia de primitor deoarece acolo isi petrec un timp valoros persoanele care detin un astfel de birou.Trebuie sa fie definite prin caldura si luminozitatea camerei.

Accesoriile difera de la persoana la persoana, de la caracter la caracter si pot exprima totalitatea insusirilor caracteristice ale indivizilor (defecte, calitati).

Daca accesoriile biroului de la casa sau de la firma sunt multe si dezorganizate, inseamna ca persoana care ocupa acel birou este imprastiata si nu are rabdare sa isi arnjeaza lucurile intr-o anumita ordine.In schimb, daca acele accesorii sunt putine dar sunt puse fiecare la locul lui, atunci acea persoana este foarte atenta la detalii si punep pret pe organizarea corecta si eficienta a lucrurilor.Dar daca biroul este gol si are doar un laptop atunci inseamna ca acel individ este mai degraba preocupat sa isi faca munca decat ca biroul lui sa arate bine.

1)Tipuri de accesorii de  birou

  • accesoriu de birou pentru acasa,
  • accesoriu de birou pentru munca,
  • accesorii specializate.

2)Unele dintre accesorii de birou pot avea urmatoarele caracteristici:

  • pot fi simple sau complexe,
  • pot exprima personalitatea inidividului,
  • pot infrumuseta camera sau biroul respectiv intr-un stil modern sau clasic.

3)Un alt accesoriu de birou

Un alt accesoriu important poate fi si pixul care se poate afla in biroul oricarui director pentru a semna sau consemna anumite acte sau hartii realizate de angajati.

Avand in vedere cele scrise mai sus, accesoriile de birou reflecta si infrumuseteaza locul si camera respectiva si dau un ton neutru asupra biroului respectiv.Vezi mai multe detalii pe : www.ectc.ro

 

 

 

admin

admin