Accesorii tractor

62853c2d7c34ea4b4b556da2f8f2c3c2Chiar daca sunteti la inceput de drum sau, dimpotriva, aveti o experienta vasta in domeniul agricol,  aveti  nevoie de unelte  agricole.  Agricultura este, prezent, un  domeniu  care  nu  mai permite lucrul cu obiecte arhaice, ci se impune folosirea unor unelte profesionale si industriale care sa permita reducerea timpului de lucru si cresterea productivitatii. Pentru a realiza aceste doua obiective, aveti  nevoie de un tractor  si  diverse accesorii tractor.

De unde puteti achizitiona accesorii tractor?

Una dintre  companiile  romanesti  care ofera clientilor sai  accesorii  tractor este  gradinarul-gospodar.ro. Compania este direct importator si distribuitor de accesorii si utilaje agricole, marca Majar,  si  echipamente si  utilaje  de gradina marca Village.  Produsele  sunt destinate celor  care  sunt  specialisti  in  domeniu,  dar  si  celor  care  abia  incep sa  se  afirme in  domeniul agriculturii. Produsele oferite sunt de calitate, sunt durabile, se vand la preturi competitive si se incadreaza in normele tehnice europene. Ele beneficiaza de garantie cuprinsa intre 12 si 24 de luni, service-ul este asigurat de companie si toate produsele va sunt livrate in maximum 24 de ore de la momentul plasarii comenzii. In cazul in care comanda depaseste suma de 500 de lei, beneficiati de transport gratuit. Ca parteneri, compania colaboreaza cu firmele Irum, John Deere si compania argeseana Green Tech. Pe  langa  accesorii  tractor  compania  ofera  si  accesorii motocultor, accesorii ATV, gazon, scule electrice.

Ce fel de accesorii tractor se pot achizitiona de la aceasta companie?

Compania Gradinarul-gospodar va ofera o gama larga de accesorii tractor. Dintre acestea se pot aminti: freze rotative,  lama de nivelat,  pluguri,  rarite,  foreze de pamant,  cositori,  fertilizatori,  etc. Aceste accesorii tractor sunt destinate tractoarelor intre 10 si 70 CP. Ele sunt confectionate din fier plin, iar calitatea este garantata.

Ca oferte speciale, compania ofera reduceri de 15% la tocator standard 105 cm (1155 €) si la tocator standard 115 cm (1178 €).

Freza rotativa standard 125 cm beneficiaza de asemenea de o reducere de 10%, pretul fiind de 1580 €.

Cum puteti sa ii contactati pe reprezentantii Gradinarul-gospodar in vederea cumpararii de accesorii tractor?

Beneficiind de preturi competitive si calitate garantata, compania Gradinarul-gospodar.ro reprezinta solutia  ideala  pentru  achizitionarea  de  accesorii  tractor.  Detalii  despre  accesorii  tractor  si despre celelalte  produse puteti  gasi pe  site-ul  societatii- gradinarul-gospodar.ro  Site-ul are  o interfata usor de utilizat, beneficiaza de o fereastra de messenger prin intermediul careia puteti discuta in  timp real  cu specialistii  companiei.  Puteti  sa  plasati  comenzi  direct  de  pe  site, online, completand spatiile  necesare  si  din  acel  moment veti  putea avea un istoric  al  comenzilor dumneavoastra. De asemenea, puteti afla unde este  localizat  magazinul  companiei,  programul de  lucru,  care  sunt  numerele  de  telefon si adresa de e-mail unde puteti sa adresati intrebarile dumneavoastra. Specialistii asteapta sa va ofere raspunsuri la orice intrebare si nelamurire despre produsele lor. In plus, veti fi  in permanenta, la curent cu toate ofertele speciale pe care le ofera firma si la targurile de agricultura, veti avea posibilitatea sa va intalniti cu reprezentantii magazinului si veti putea chiar sa va convingeti de calitatea produselor comercializate. Gradinarul- gospodar, solutia ideala pentru toti cei interesati de accesorii tractori provenind de la producatori renumiti si de incredere.