Cine ma ajuta cu servicii de inchiriere statii emisie receptie?

018-statir-emisie-receptie-wenwood-pktUtilizarea de statii de emisie receptie sau walkie talkie reprezinta o metoda extrem de populara de a comunica, in special in cadrul firmelor de paza si protectie sau a supermarketurilor, statiile de emisie receptie fiind intrebuintate de catre angajati. Insa pentru altii aceste dispozitive sunt doar pentru propriul amuzament. Una peste alta, daca ai nvoie de astfel de produse pentru scurt timp, nu trebuie decat sa apelezi la serviciul de inchiriere statii emisie receptie.

Inchiriere statii emisie receptie. Cum aleg statiile de emisie receptie potrivite?

Inainte de a opta pentru inchiriere statii emisie receptie este indicat sa citesti care sunt criteriile  de selectie astfel, incat sa faci cea mai buna alegere:

  1. Numarul de benzi si canale. Aceasta caracteristicica asigura clasificarea dispozitivelor in variante profesionale si modele conventionale. Alege o statie conventionala daca doresti ca doar 2 persoane simultan sa intrebuinteze statia. In acest caz comunicarea se face pe acelasi canal sau pe fiecare canal in parte pentru comunicarea alternativa. Varianta cu multiple benzi de frecventa sunt ideale pentru atunci cand se doreste o comunicare avansata in genul firmelor de paza si protectie. Ideal este ca fiecare banda sa aiba mai multe canale pentru ca utilizatorii sa poata alege combinatiile pe care semnalul se transmite cel mai bine;
  2. Frecventa de functionare. Exista doua frecvente de functionare: ultra-inalta sau UHF si foarte inalt sau VHF. Un walkie talkie pe o frecventa ultra inalta este indicat pentru atunci cand vrei sa-l folosesti pe raze restranse, in interior, insa-ti doresti ca semnalul sa fie foarte bine transmis chiar prin bariere fizice. Sunt cele mai populare modele si sunt folosite cu succes de catre firmele de paza si protectie. Cand ai nevoie de raza de transmisie foarte extinsa si interferente putine, alege frecventa foarte inalta;
  3. Raza de actiume. Aceasta trebuie sa fie mai mare de 1.5 km, insa exista aparate speciale pentru distantele mari, medii sau mici. Pentru propriul divertisment raza de emisie de 1.5-3 km este suficienta. Distantele mai mari de 10 km sunt pentru firme;
  4. Se poate realiza cu ajutorul acumulatorilor reincarcabili sau pe baterii alkaline. Daca vei folosi dispozitivul in locuri unde este dificila reincarcarea, opteaza pentru varianta cu baterii si fa-ti mereu stocuri. Daca ai acces la energie electrica, in zonele urbane, alege acumulatorii care stocheaza mai multa energie si o autonomie mai mare.

Acum ca stii care sunt caractersiticile pe care trebuie sa le studiezi atunci cand iti alegi o statie de emisie receptie, haide sa vedem cine ti le poate inchiria pentru scurte perioade de timp.

Cine se ocupa cu servicii de inchiriere statii emisie receptie in Bucuresti?

Pentru serviciul de inchiriere statii emisie receptie in Bucuresti poti lua legatura cu echipa RENTech. Aceasta detine echipamente de exceptie, de ultima generatie, performante si oferite la preturi accesibile.

Statiile de emisie receptie RENTech necesita programare prealabila, iar RENTech se ocupa si de acest aspect. Au autonomie mare si se pot conecta si la alte modele de statii, asta daca ai nevoie si de aceasta optiune.

Pentru informatii suplimentare ia legatura cu echipa RENTech!