Accesorii unghii – Sergal Nails te transforma in manichiurista veritabila

manichiura3Pregateste-ti salonul pentru sarbatorile de iarna! Clientele sigur iti vor solicita sa le faci o manichiura diferita fata de obicei. Pentru aceasta aprovizioneaza-te cu accesorii unghii din oferta Sergal Nails!

Accesorii unghii la oferta

Manichiura clasica va fi detronata de sarbatori. Sclipiciul, pietricelele Swarovski si ojele de toate culorile vor fi la moda. Pregateste-te din timp pentru cliente! Ca sa nu te ia prin surprindere, comanda de pe acum accesorii unghii, din oferta Sergal Nails.

In catalogul de produse vei gasi: perle, scoici, stampila modele, forme pentru unghii, adezive, strassuri, trandafiri, nail art, Swarovski si nu numai. Ce alegi? Totul! E necesar sa ai la dispozitie lucrurile trebuincioase pentru realizarea unei manichiuri in ton cu sarbatorile.

Iata cateva exemple de manichiura pentru aceasta iarna:

– Mos Craciun. Vopseste unghia in rosu, apoi deseneaza doua dungi albe perpendiculare. In locul in care se intalnesc, traseaza cu negru catarama. Ca sa fie si mai festiva manichiura, din categoria accesorii unghii alege sclipici sau strassuri mici. Lipeste-le pe toata suprafata unghiei;

– Om-de-zapada. Vopseste in albastru unghia si deseneaza doua puncte albe, de marimi diferite. Cu rosu schiteaza nasul, fularul si caciulita, iar cu negru nastureii, ochii si gura. De asemenea, poti vopsi in alb unghia, omul-de-zapada in albastru, iar nastureii sa fie, de fapt, niste pietricele Swarovski;

– manichiura in degrade, fie pe rosu, fie pe albastru, iar la baza unghiilor presara mult sclipici.

Acestea sunt doar trei idei de manichiura pentru sarbatorile de iarna, realizate cu accesorii unghii din oferta Sergal Nails. Daca doresti si alte modele, pune-ti imaginatia la contributie sau cauta tutoriale pe internet.

Sergal Nails – magazin cu de toate

In afara de acestea, tot in categoria accesorii unghii pot fi incadrate si gelurile, acrilurile, lacurile si ojele. Datorita faptului ca rolul lor este de a infrumuseta o manichiura, trebuie sa fie considerate tot un accesoriu.

Comanda un sablon airbrush, spre exemplu. Un aparat pulverizeaza vopsea pe unghie, iar sablonul realizeaza designul mult mai repede si cu o precizie vizibil mai mare.

O stampila modele unghii da rezultate foarte bune, iar clientele vor si multumite cu siguranta. In plus, fata de cele clasice, stampilele din silicon sunt mult mai eficiente.

Nu uita de un piercing unghii. Daca alte accesorii unghii ai tot incercat, testeaza-l si pe acesta. Pentru a-l fixa, manichiurista trebuie sa foloseasca un top coat.

Dar de un tatuaj unghii apa ce zici? Nu e greu sa realizat, dar ai nevoie de rabdare si atentie. Nu seamana nici pe departe cu tatuajele aplicate pe piele si nici nu e dureros. Pune niste apa intr-un vas. Decupeaza modelul pe care il vrei si cufunda-l cateva secunde in apa, cu ajutorul unei pensete. Dezlipeste-l apoi si aplica-l pe unghie. Ai grija sa nu ramana aer intre tatuaj si unghie. La final aplica un strat de lac peste unghie. Acesta are rol nu doar de sustinere, ci si de stralucire.

Iata, asadar, cate accesorii unghii poti cumpara din oferta Sergal Nails! Profita de varietatea de produse si aprovizioneaza-te pentru perioada ce va urma!

Date de contact

Adresa: Oradea, Calea Republicii, nr. 47

Telefon: 0744.29.28.05, 0735.85.05.73