Helinick-Siguranta de care ai nevoie!

Sistem-detectie-efractie-1DdbyProtejarea bunurilor este o necesitate, iar siguranta caminului ori afacerii trebuie sa ocupe un loc prioritar. Indiferent de masurile de securitate pe care le adopti, niciodata acestea nu sunt suficiente in fata pericolului de efractie, motiv pentru care sistemele performante de detectie la efractie sunt obligatorii pentru cei care vor liniste si siguranta. Mai mult decat atat, odata instalat acest sistem, nu numai ca descurajeaza posibile tentative de efractie, ci furnizeaza si un avertisment asupra unei spargeri in curs de desfasurare, personalului sau locatarilor, unui dispecerat de monitorizare sau chiar trecatorilor. Cu alte cuvinte, un astfel de sistem se dovedeste a fi o masura eficienta impotriva situatiilor nedorite.

Un sistem de detectie la efractie indeplineste rolul de a detecta in timp real patrunderea intr-un spatiu protejat a unei persoane neautorizate si de a avertiza local prin intermediul unor mijloace de avertizare sonora si vizuala, si mai mult decat atat, daca este cazul, de a transmite informatii la un centru de monitorizare. Avantajul principal al unui astfel de sistem este posibilitatea de interventie imediata la receptionarea alarmei sau la confirmarea unei alarme. Prin intermediul sistemelor de detectie la efractii se limiteaza timpul pe care un eventual agresor il are la dispozitie de la detectie si pana la interventie. In plus, prin interventia rapida a persoanelor competente se limiteaza pagubele produse prin tentativa de efractie. Cu alte cuvinte, un astfel de sistem tine rau-voitorii la distanta!

In general, componentele unui sistem de detectie la efractie sunt: unitate centrala, dispozitive de detectie (detectoare de miscare in infrarosu, cu microunde, detectoare cu ultrasunete, detectoare de geam spart, de soc etc.), dispozitive de semnalizare optica si acustica (sirene cu sau fara avertizare optica, de interior sau exterior), dispozitiv de transmisie a alarmei la distanta si alertarea echipelor de interventie. Toate aceste informatii ajunse in dispecerat duc la o reactie rapida, in functie de problema semnalizata, ceea ce va limita sau chiar va elimina o serie de pagube si situatii neplacute.

Atunci cand vine vorba de siguranta ta si a bunurilor tale trebuie sa ai alaturi un partener pe masura, gata sa-ti puna la dispozitie solutii performante, motiv pentru care Helinick, specialistul in domeniul securitatii, este o alegere eficienta. In catalogul de produse Helinick, gasesti sistem detectie efractie, alcatuit din echipamente performante menite sa alarmeze in cel mai scurt timp proprietarii si agentia la aparitia incidentelor. In realizarea acestor sisteme, Helinick, pune intodeauna accentul pe echipamente performante, care au o rata scazuta de alarme false. Mai mult decat atat, acestea sunt usor de utilizat si ofera totodata facilitati extinse. Pe langa toate acestea, sistemele de detectie sunt proiecate pentru aplicatii de medie si inalta securitate. Integrarea se face cu sisteme de control acces, supraveghere video si detectie perimetrala. Altfel spus, Helinick are grija de tine!

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu securitatii si sigurantei, Helinick a reusit sa se adapteze cu succes necesitatilor venite din partea clientilor si sa se adapteze pietei aflate in continua schimbare. In plus, am dezvoltat un catalog impresionant de produse de calitate  ce au la baza tehnologii performante, printre care se numara: detectie si semnalizare incendiu, sistem integrat de securitate, sistem control acces, sistem supraveghere cctv, sistem antifurt magazin, sisteme de sonorizare si adresare publica, sisteme de conferinte, sisteme de interfonie, precum si multe altele, toate la preturi competitive. Pentru a consulta intreaga lista de produse si servicii Helinick, acceaseaza pagina noastra de internet.