Acqua Development – tehnologia si confortul sunt mana in mana

Qrest

Lucrezi in domeniul turismului si ai avea mare nevoie de soft-uri care sa-ti usureze munca? Esti un impatimit al tehnologiilor moderne si ai ultima generatie de Iphone sau Android? Ai auzit de aplicata QRest pe care o poti instala pe telefonul tau si cu ajutorul careia viata ti se simplifica? Pentru toate aceste intrebari exista un singur raspuns: Acqua Development. Compania se afla pe piata romaneasca de peste 12 ani si ea a aparut si s-a dezvoltat datorita necesitatii agentiilor de turism de a beneficia de tehnologie si, astfel, de a primi o mana de ajutor din partea specialistilor din domeniul IT. In zilele noastre, tehnologia si confortul si-au dat mana, iar oamenii profita din plin de toate aceste descoperiri!

 Alege Acqua Development daca vrei sa-ti fie bine!

Indiferent de domeniul in care lucrezi, tehnica si informatica si-au pus amprenta peste tot. Acum nu mai trebuie sa mergi la piata pentru o legatura de ceapa verde, ci faci cumparaturi on-line si verdeturile iti sunt aduse direct acasa. Daca vrei sa platesti factura la curent sau la gaz, nu esti obligat sa stai la coada la Posta Romana, ci platesti direct cu cardul, tot on-line. Rezervarile pentru vacante, pentru bilete de avion sau inchirierea de masini o faci, de asemenea, cu ajutorul internetului. Astazi, toata lumea are acces la spatiul web si la telefoanele mobile.

Pe acest principiu s-a bazat si Acqua Development atunci cand a pus bazele soft-urilor sale, destinate special agentiilor de turism. Acum agentiile beneficiaza de mai multa ordine in informatii, de rapiditatea procesarii tuturor comenzilor si desigur, de clienti multumiti.

Daca omul va putea sa-si usureze existenta apeland la tehnologie, el o va face. Este in natura umana de a cauta, de a fi curios si de a descoperi lucruri noi. Iar Acqua Development o dovedeste din plin!

QrestAplicatia QRest – niciodata nu a fost mai simplu sa cinezi

Si pentru ca vorbim de tehnica, de informatica si de noi descoperiri, nu putem sa trecem cu vederea tocmai aplicatia QRest care este o adevarata revolutie in acest domeniu. Cum spuneam, omul va cauta mereu sa imbunatateasca viata actuala, iar QRest tocmai acest lucru il face.

Ce este aplicatia QRest? In primul rand, aceasta aplicatie este special creata pentru restaurante, baruri sau cafenele. Este de fapt vorba despre un sistem complex, cu ajutorul caruia clientul poate comanda si comunica cu chelnerul direct de pe telefonul sau mobil. Important este ca tu sa ai un Iphone sau un mobil Android si sa-ti instalezi aplicatia QRest.

Cum functioneaza QRest? Atunci cand vrei sa cinezi intr-un restaurant, scoti telefonul mobil, scanezi codul QR, care se afla la masa ta si in acest mod poti vizualiza meniul on-line. Vezi poze, ingrediente si recomandari. In momentul in care te decizi asupra unui meniu, il adaugi in cosul tau de cumparaturi si trimiti comanda chelnerului. Acum nu mai trebuie sa astepti ca acesta sa vina la masa ta, sa-ti aduca meniul si sa-ti ia comanda, ceea ce poate dura ceva timp, ci faci comanda atunci cand doresti si astfel, se eficientizeaza si serviciul oferit de catre chelner. Daca doresti sa adaugi ceva sau sa ceri nota de plata, la fel, o faci cu telefonul mobil.

Nu-i asa ca nu se putea mai simplu si mai eficient? Descarca si tu aplicatia si foloseste codul QR cu urmatoarea ocazie cand vei lua masa in oras!