Acumulatori Stationari Gasesti la Castel Distribution

castelCompania Castel Distribution a fost infiintata in anul 2002 in Bucuresti si are ca principal obiectiv de activitate distributia de instalatii catre multiple segmente, respectiv rezidential, retail, industrial de talie mica sau mijlocie.

In oferta acestei companii veti gasi o gama larga de produse cum ar fi acumulatori stationari, cablu UTP, fibra optica, cablu ftp, cablu de incendiu sau alarma incendiu, prize UTP, baterii, cablu electric, sisteme paratraznet, prize de pamanat, benzi izolatoare, etc. De asemenea in oferta acestei companii se afla si produse necesare in cadrul instalatiilor electrice, instalatiilor de curenti slabi, a instalatiilor termice si sanitare dar si a instalatiilor de evacuare a apelor uzate.

Castel Distribution va ofera o gama variata de acumulatori stationari avand multiple intrebuintari pentru diferite aplicatii cum ar fi sistemele de telecomunicatii, sistemele de comanda si siguranta pentru centralele electrice si punctele de transformare, iluminat de siguranta, depozitarea energiei electrice in statii solare si eoliene, etc. Aceasta companie va ofera acumulatori stationari dim plumb avand dimensiuni si greutati diferite asa in cat sa se potriveasca pentru orice veti avea nevoie.

Ce sunt Acumulatori Stationari?

Acesti acumulatori sunt folositi in utilizare ciclica sau de rezerva. Acestia sunt ermetici, sigilati, gata de activitate si incarcati din fabrica. Pot fi destinati si pentru utilizarea in consum cum ar fi scuterele electrice dar si la sisteme de rezerva cum ar fi iluminatul de urgenta, sisteme video, alarme, automatizari porti, sisteme UPS, echipamente de masurat, etc. Acestia pot fi de 6v sau de 12v, de diferite capacitati si dimensiuni.

Aceasta companie mai comercializeaza si produse necesare instalatiilor de curenti slabi, iar cablul FTP cu sufa se incadreaza in aceste produse. Acest cablu este un cablu cu perechi rasucite in folie care cuprinde conductiorii inveliti intr-o folie exterioara de ecranare in vederea protejarii impotriva interferentelor externe care are totodata si rol de conductor de impamantare si care detine in plus o sufa. Acest cablu cu sufa din oferta acestei companii este disponibil in mai multe modele ca dumneavoastra sa aveti posibilitate de a-l alege pe cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

Ce va ofera Castel Distribution?

De asemenea si fibra optica cu armatura metalica se afla in oferta acestei companii. Aceasta este o fibra optica cu armatura metalica SM cu 4 fire sau 8 fire, sau fibra optica cu armatura metalica SM cu 12 sau 24 de fire. Fibra optica cu armatura metalica dispune de o tensiune de 1800N, are armatura metalica anti-rozatoare, o lungime de unda de 1310nm, respectiv 1550nm, o atenuare de maxim 0.36, respectiv maxim 0.22 si o temperatura de lucru intre -40 si +80 de grade, venind astfel in sprijinul nevoilor dumneavoastra.

Totodata in aceasta oferta veti gasi si cablul UTP internet, care este si cea mai raspandita varianta de calu cu perechi rasucite din retelele de date. Acest cablu UTP pentru internet este numit si cablu Ethernet, standardul cel mai raspandit, dar nu si cel mai fiablil, care foloseste cablurile UTP. Cablul UTP pentru internet este tipul principal de cablu utilizat in bucla locala a retelelor telefonice si a retelelor de date, mai ales drept cablu patch sau de conexiune temporara la retea, ca urmare a flexibilitatii sale foarte mari.

Atunci cand aveti nevoie de acumulatori stationari sau vreun produs pentru retelistica, cablare si multe alte domenii, apelati cu incredere la Castel Distribution.