Ramco Group Business Solutions Va Ofera Case la Rosu La Preturi Avantajoase

ramcoDaca esti in cautarea unei case la rosu, firma Ramco Group Business Solutions este partenerul ideal. Firma are sediul in Bucuresti si ofera servicii la cel mai bun raport calitate/pret, personalul calificat, si echipe de profesionisti.

Firma nu doar ofera case la rosu, ci se ocupa de intregul proiect de la stadiul de idee si pana la executie si receptie, oferind solutii eficiente pentru toate etapele proiectului, micsorandu-se astfel costurile generale ale proiectului dumneavoastra. Cel mai important obiectiv al companiei Ramco Group Business Solutions este de a asigura servicii de cea mai buna calitate in vederea indeplinirii cerintelor clientilor si realizarea cu succes a proiectelor acestora.

Case la rosu de la Ramco Group Business Solutions

Firma are parteneriate directe cu producatorii de materiale de constructii ceea ce ste un avantaj in derularea contractelor, asigurarea calitatii si garantiei costurilor minime, oferind beneficii suplimentare clinetilor. Ramco Group Business Solutions va pune la dispozitie case la rosu, case la cheie, dar si servicii de amenajari interioare, oferite intr-un mod plin de profesionalism si pricepere.

Casa la rosu inseamna o constructie neterminata, in care sunt incluse fundatia, peretii si structura acoperisului, pe care se va monta ulterior tabla, tigla sau alte materiale destinate acestui scop. Nu sunt definitivate finisajele interioare si exterioar (tencuieli sau zugraveli), montarea usilor, a ferestrelor sau a instalatiilor pentru utilitati, cum ar fi cea electrica, de gaz sau de apa si canal.

Ce material sunt folosite pentru casele la rosu oferite de Ramco Group Business Solutions?

Materialele pe care Ramco Group Business Solutions le utilizeaza la constructii case la rosu sunt BCA sau caramida, dar la cererea clientului se poate folosi orice alt tip de material.

Betonul celular autoclavizat sau BCA se foloseste cu mult succes in constructiile din intreaga lume de peste 70 de ani, deoarece este usor, bun izolator termic, ideal in intarirea structurii, rezistent la mucegai si ignifug. De asemenea pretul este foarte avantajos.

La cerinta clinetului peretii interiori si cei exteriori, pot fi executati din caramida Porotherm, care reprezinta in fapt blocuri ceramice cu caracteristici deosebite impotriva penetrarii umezelii, oferind in acelasi timp o buna conductivitate termica.

Materialele folosite variaza in functie de cerintele clinetului, dar rezultatul final este acelasi: o casa la rosu de calitate superioara.

De ce sa alegi firma Ramco Group Business Solutions?

Firma ofera case la rosu la un raport pret-calitate excelent, respectarea termenilor stabiliti, atentia acordata fiecarui amanunt al constructiei, posibilitatea alegerii materialelor de constructie, posibilitatea avansarii lucrarii intr-un mod rapid si plata in rate peeprioada lucrarii sunt doar cateva dintre serviciile ce recomanda  Ramco Group Business Solutions ca fiind o companie serioasa si profesionista.

Firma Ramco Group Business Solutions a obtinut in anul 2013 certificarile ISO 14001 pentru recunoasterea Sistemului de Management de Mediu  si ISO 9001 pentru Managementul Calitatii in Executie si in derularea lucrarilor.

Ramco Group Business Solutions va ofera posibilitatea sa aveti casa la rosu pe care o doriti, in functie de nevoile si cerintele dumneavoastra, la un pret avantajos.