Star Curier – 3 servicii de curierat rapid la indemana ta!

star curierCurierat rapid in 4068 de localitati din tara, fara a taxa numarul de kilometri parcursi in exteriorul lor! Suna tentant? Star Curier vine acum cu 3 servicii de expediere pe teritoriul tarii sau in Bucuresti, care iti ofera un avantaj competitiv crescut! Citeste articolul pentru a afla care sunt beneficiile la expediere!

Pentru a incepe cu inceputul, trebuie sa mentionam cele 3 categorii de servicii oferite de companie: Star Classic, Star Loco si Star Alert. Toate acestea intrunesc caracteristici si cerinte comune, precum:

– Livrare door-to-door: pachetele, marfurile, plicurile, etc., sunt expediate la adresa mentionata;

– Comanda facila: prin telefon, comanda online sau prin e-mail. Star Curier a dezvoltat si o aplicatie speciala pentru comanda, pentru Android;

– Preluare automata a comenzilor, in intervalul mentionat pentru fiecare serviciu;

– Mai multe incercari de colectare sau livrare a comenzilor, insotite de avizare in cazul absentei destinatarului, precum si de anuntare a expeditorului (prin telefon sau e-mail);

– Posibilitate de monitorizare online a statusului comenzii, prin tastarea numarului AWB in sectiunea dedicata de pe site-ul firmei.

Diferentele apar la capacitatile de livrare, orasele acoperite si beneficiile suplimentare, astfel:

Star Classic este un serviciu de curierat rapid cu acoperire nationala, care admite o greutate maxima a coletului de 40 kg, la dimensiunile maxime de 60 x 50 x 30 cm. Programul de colectare/ livrare este flexibil, in functie de cerinte, iar livrarea poate fi efectuata si sambata, in orasele care sunt resedinta de judet. Taxa de transport si cea de retur pot fi incasate prin ramburs sau la destinatie. Cu Star Classic, livrarile in tara se efectueaza intr-o limita de 24 ore sau 48 de ore in cazul localitatilor ce nu intra in raza de acoperire a firmei. Un avantaj in plus este posibilitatea depozitarii coletului timp de 5 zile calendaristice, in cazul in care trebuie redirectionat.

Star Loco se adreseaza clientilor ce doresc sa expedieze pachete in aceeasi localitate. Comanda este preluata intr-un timp scurt si livrata in maximum 24 de ore, plata fiind efectuata la expediere sau prin ramburs. Serviciul este asemanator cu Star Classic, diferenta fiind raza de acoperire.

Star Alert este destinat clientilor din Bucuresti si localitatile limitrofe. Beneficiezi de curierat rapid cu livrare in maximum 300 de minute (5 ore) de la comanda, daca aceasta este efectuata pana la ora 12.00. Bunurile sunt asigurate pana la valoarea de 150 RON. Greutatea lor maxima nu poate depasi 5 kg.

Star Curier iti ofera deci 3 servicii de curierat rapid standard sau personalizat care indeplinesc cerinte minime si vin cu numeroase avantaje suplimentare. Compania activeaza pe piata din anul 2008, adaptandu-se permanent la cerintele acesteia. Putem spune ca flexibilitatea si inovatia sunt doua caracteristici fundamentale care au contribuit la succesul firmei si la castigarea a sute de clienti fideli.

Serviciile Star Curier sunt unice pentru fiecare client, fie el persoana fizica, IMM sau multinationala. Prin termene medii de livrare de 24 de ore, colectari rapide si livrari in conditii de siguranta, este garantata satisfactia solicitantilor. In plus, echipa Star Curier este atenta mereu la nevoile tale, oferindu-ti solutii personalizate.

Firma iti sta la dispozitie cu servicii de curierat rapid la costuri accesibile, urmarind intotdeauna sa castige de partea sa parteneri de cursa lunga. Apeleaza la una din cele 3 optiuni si nu vei fi dezamagit!