Aductiuni apa – Lucrari profesionale prin Inst-Nistor!

aductiuni apa

aductiuni apaImediat dupa integrarea in Uniunea Europeana, Romania a inceput sa beneficieze de un sprijin financiar foarte important oferit de forul suprem continental. Astfel, mai multe domenii de activitate, printre care agricultura, industria, cultura etc, au primit numeroase fonduri. Dupa cum bine stim, UE urmareste atent respectarea unor masuri precum protectia mediului, a apelor si a mentinerea lor in permanenta sub o atenta supraveghere pentru inlaturarea factorilor poluatori. In cazul in care sunteti in postura de a beneficia de fonduri europene pentru lucrari in domeniul alimentarii cu apa, iar aici includem lucrari precum aductiuni de apa, compania Inst-Nistor din Bistrita va ofera servicii de calitate in domeniul acestor instalatii.

Beneficiati de tot ajutorul de care aveti nevoie in lucrari de aductiuni apa cu Inst-Nistor!

Prin oferirea acestor servicii de realizare de aductiuni apa, compania Inst-Nistor se concentreaza pe satisfacerea nevoilor clientilor in ceea ce priveste asigurarea din punct de vedere cantitativ si calitativ a serviciilor de alimentare cu apa si canalizare. Aceste servicii sunt extrem de importante in perspectiva unei preocupari pentru protejarea mediului inconjurator, cerinta la nivelul intregului continent.

Prin oferirea acestor servicii de aductiuni apa de catre firma Inst-Nistor,  rezulta urmatoarele avantaje:

– cresterea calitatii apei furnizate consumatorilor;

– furnizarea necesarului de apa la consumatori in conditii optime de presiune si debit;

– reducerea numarului de intreruperi in alimentarea cu apa datorate avariilor;

– modernizarea statiilor de tratare a apei si reabilitarea retelelor de distributie a apei si de canalizare a apelor uzate;

– urmarirea eficientei parametrilor functionali ai statiilor de tratare;

– implementarea sistemului integrat de management – calitate – mediu.

Compania Inst-Nistor are la dispozitie o gama completa de utilaje necesare realizarii tuturor lucrarilor de aductiuni apa si nu numai. Totodata, firma se remarca printr-un personal calificat si atestat in domeniul instalatiilor si nu numai, astfel incat sa va asigure de cea mai buna calitate a proiectului dumneavoastra.

Inst-Nistor, profesionisti in lucrari de calitate, profesionisti in sfaturi de calitate!

In cadrul acestor tipuri de servicii de aductiuni apa, compania din Bistrita va pune la dispozitie toata consultanta necesara in ceea ce priveste modul ideal de realizare a documentatiei tehnice necesara acestui tip de proiect. Firma din Ardeal are in spate o experienta de peste 17 ani in domeniul instalatiilor. In toata aceasta perioada, firma si-a dezvoltat permanent activitatea de la un an la altul, putand astazi sa puna la dispozitia clienţilor sai servicii complete de instalatii: consultanta tehnica in domeniu, comercializarea produselor de instalatii termice si sanitare, executarea lucrarilor de instalatii in constructii si asigurarea service-ului in garantie si postgarantie. Intrucat piata europeana din domeniul instalatiilor este una aflat intr-o continua innoire, firma Inst-Nistor dispune de angajati receptivi la noile tehnologii disponibile pe piata

Pe langa serviciile de aductiuni apaInst-Nistor va ofera servicii profesioniste si in domeniul constructiilor oferind lucrari de instalatii si comercializand produse specifice acestui domeniu: instalatii termice, sanitare sau pe gaz. Toate acestea sunt dedicate atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru cele industriale sau de tip business, cum ar fi un complex de birouri sau diverse showroom-uri.

In cazul in care doriti sa beneficiati de serviciile companiei sau pur si simplu aveti intrebari, nu ezitati sa contactati firma la sediul magazinului sau “Instalatorul”, telefonic sau prin e-mail.

Date de contact:

Bistrita, Str. Libertatii, nr. 49 A

Telefon: 0268 234 929 / 0268 236 028

Articol oferit de 2biz.ro!